Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Δήμητρα Κεραμίδα από Δροσερό επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Μία δυναμική προσθήκη, με άρωμα γυναίκας έλαβε χώρα και επίσημα στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» , καθώς η Δήμητρα Κεραμίδα κατέρχεται υποψήφια στο πλευρό του Θεόδωρου Χήρα, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η Δήμητρα γεννήθηκε το 1987 και έλκει την καταγωγή της από το Δροσερό. Είναι παντρεμένη με τον Παπαπούλιο Παυσανία και έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Είναι απόφοιτη του Τμήματος Δασοπονίας & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και έκτοτε δραστηριοποιείται στον Ιδιωτικό Τομέα ως Υπεύθυνη του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης γνωστής εταιρείας.

Όντας άτομο δραστήριο, έχει διατελέσει στο παρελθόν επί σειρά ετών, εθελόντρια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων.

Η ίδια, με αφορμή την υποψηφιότητά της δήλωσε ότι « Η απόφαση να ασχοληθεί κάποιος με τα κοινά είναι τρόπος ζωής και η κατευθυντήρια δύναμη με την οποία δείχνει την αγάπη για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου και συντάσσομαι ενεργά στον αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Χήρα.

Επιλέγω, να συμπλεύσω στο ταξίδι της ΑΛΛΑΓΗΣ και της ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ όπου συντονισμένα κα μεθοδικά θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο Μέλλον στο Δήμο Πύλης με πρωταρχικό μέλημα την καθημερινότητα του πολίτη».

Από την πλευρά του ο κ. Χήρας δήλωσε πως «Ο συνδυασμός μας δυναμώνει και υποδέχεται άτομα δραστήρια, με κοινό όραμα, με στόχους, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο και τους συνδημότες τους. Η Δήμητρα αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της εργατικότητας. Μια γυναίκα δυναμική, πρόθυμη, μεθοδική και συγκροτημένη. Την ευχαριστώ ιδιαιτέρως που αποδέχτηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Δήμητρα, καλωσόρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή