Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Δημόσια Υγεία προτεραιότητα Μαράβα στον Δήμο Πύλης

Μπορεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, να έχει το όνομα του «έξυπνου», αλλά ο πιο …παλιός ο Κώστας Μαράβας, δίνει μαθήματα εξυπνάδας, καθώς έχει βρει έναν πολύ …έξυπνο τρόπο να καθαρίζει τους κάδους απορριμμάτων στον Δήμου του, δίνοντας προτεραιότητα στη Δημόσια Υγεία.

Άφησε …άπλυτους τους κάδους απορριμμάτων όλο το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα οι λίγοι… αγανακτισμένοι δημότες, που δεν άντεχαν την …απίστευτη μυρωδιά, να πιάσουν δουλειά με το …λάστιχο, καθαρίζοντας τους κάδους μόνοι τους.

Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, έναν …ευτυχισμένο αγανακτισμένο του δήμου Πύλης εν ώρα εργασίας.

«Πριν αρκετό καιρό θέσαμε στο δημοτικό συμβούλιο στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα τα θέματα καθαριότητας κάδων στο δήμο Πύλης και τη μη λειτουργία του πλυντηρίου κάδων.

Τότε μας διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα γινόταν πλύσιμο των κάδων σε όλο το δήμο.

Σήμερα περνώντας από το δημοτικό διαμέρισμα δροσερού συνάντησε ένα φιλότιμο πολίτη τον κύριο Γιώργο Πάλιουρα που μόνος του εδώ και χρόνια πλένει τους κάδους απορριμμάτων!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας .»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή