Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η «εαρινή σύναξις των πολιτικών αρχηγών» στα Τρίκαλα

11 Μαΐου: Κ. Μητσοτάκης, Γ. Βαρουφάκης πιθανότατα και ο Αλ. Τσίπρας στα Τρίκαλα

Σημείο συνάντησης των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων αναμένεται να γίνουν τα Τρίκαλα στις 11 Μαΐου με τους πολιτικούς αρχηγούς να «διασταυρώνουν» εκτός από τα ξίφη τους και τις περιοδείες τους…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr και όπως είχαμε επισημάνει και τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη επιβεβαιωμένη και σίγουρη επίσκεψη είναι αυτή του Γιάνη Βαρουφάκη του ΜΕΡΑ 25 ο οποίος θα βρεθεί το πρωί της 11ης Μαΐου, ημέρα Πέμπτη από τις 11 το πρωί στα Τρίκαλα ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στις 12 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων.

Την ίδια ημέρα προγραμματίζεται και η επίσκεψη του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κ. Μητσοτάκη ο οποίος αφού πρώτα επισκεφθεί τα Τρίκαλα (κατά τις πρωινές ώρες), αμέσως μετά θα μεταβεί στον Βόλο όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία. Αν και ακόμη το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, σύμφωνα με πηγές του Trikalanews.gr, αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο κατά το οποίο επιπροσθέτως, ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να επισκεφθεί και τη νέα Μονάδα Ανακύκλωσης που ξεκίνησε προ ημερών να κατασκευάζεται στον Παλαιόπυργο.

Τέλος, οι πηγές μας αναφέρουν ότι τα Τρικαλινά στελέχη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ετοιμάζονται την ίδια μέρα να υποδεχτούν στην πόλη τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες για τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, την ίδια μέρα μιλάει στη Λάρισα, ενώ στις 13 Μαΐου έχει προγραμματιστεί ομιλία στον Βόλο. Ωστόσο, είναι και το πιο «αμφίβολο» πρόγραμμα μέχρι στιγμής, μιας και ακόμη κανένας από τους τρεις πόλεις «σταθμούς» στη Θεσσαλία δεν έχει σταθεροποιηθεί.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή