Η Εφαρμογή “myOpel” Τώρα με Λειτουργίες Ειδικά Προσαρμοσμένες για τα Opel Corsa-e και Opel Grandland X Plug-in-Hybrid

Πόση αυτονομία μου απομένει; Πώς μπορώ να φορτίσω το Opel Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid όσο το δυνατόν πιο οικονομικά και πως μπορώ απλά να ρυθμίσω εκ των προτέρων την επιθυμητή θερμοκρασία στην καμπίνα; Η νέα εφαρμογή “myOpel” απαντά σε αυτά τα ερωτήματα. Με την εν λόγω εφαρμογή και ένα smartphone, μπορείτε να μαθαίνετε την κατάσταση φόρτισης, να επιλέγετε την ώρα φόρτισης και να ενεργοποιείτε το σύστημα κλιματισμού (A/C) ανά πάσα στιγμή. Η εφαρμογή “myOpel” στέλνει επίσης υπενθυμίσεις για σημαντικά ραντεβού, όπως επισκέψεις στο συνεργείο.

Ένα έξυπνο σύστημα υπολογίζει την αυτονομία που εμφανίζει η εφαρμογή “myOpel”. Αυτή δεν λαμβάνει υπόψιν μόνο την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, αλλά και το μέχρι πρότινος στυλ οδήγησης. Εάν κάποιος οδηγεί το Corsa-e οικονομικά, αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην αυτονομία. Εάν πάλι υιοθετεί ένα πιο σπορ στυλ οδήγησης, εμφανίζεται διαφορετική πρόβλεψη αυτονομίας, ακόμα και με ίδια κατάσταση φόρτισης. Επομένως, οι ρεαλιστικές προβλέψεις αυτονομίας καθιστούν την εφαρμογή “myOpel” αξιόπιστη βοηθό για το επόμενο ταξίδι.

Η δεύτερη λειτουργία απομακρυσμένου ελέγχου αφορά στη διαχείριση φόρτισης. Όταν το Corsa-e ή το Grandland X Plug-in-Hybrid είναι συνδεδεμένα, οι χρήστες μπορούν να ορίζουν μία συγκεκριμένη ώρα για την έναρξη της φόρτισης. Έτσι, εάν γίνεται χρήση νυχτερινού ρεύματος, προκύπτει σημαντικό οικονομικό όφελος για τον καταναλωτή.

Το Corsa-e όπως και το Grandland X Plug-in-Hybrid περιλαμβάνει σύστημα κλιματισμού (A/C) στο βασικό εξοπλισμό του, που μπορεί να προγραμματίζεται μέσω της εφαρμογής “myOpel”. Αυτή η λειτουργία ονομάζεται ‘preconditioning’ και επιτρέπει τη ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του οχήματος πριν ξεκινήσει το ταξίδι, ανεξάρτητα εάν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -10 ή +30 βαθμοί Κελσίου.

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή