Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η έκπληξη στην ορκωμοσία του κολλητού του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (βίντεο)

Συστήθηκε στο κοινό πριν μερικά χρόνια, μέσω του μουσικού talent show «Rising Star» που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 2017. Με καταγωγή από τη Θήβα, ο μόλις τότε 19 χρονών Στέλιος Τσάκωνας κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού με την καθοδήγηση της κόουτς του, Δέσποινας Βανδή.

Μετά από επτά χρόνια περίπου ο νεαρός καλλιτέχνης συνεχίζει την καριέρα του στις μουσικές σκηνές, χωρίς να θυσιάζει τις πιο προσωπικές του στιγμές. Για μια αντίστοιχη στιγμή, και συγκεκριμένα την ορκωμοσία του κολλητού του, βρέθηκε πριν κάποιες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην πόλη της Λάρισας.

Εκεί προχώρησε σε μια ευχάριστη έκπληξη… Ανέβηκε στο βήμα της αίθουσας και τραγούδησε τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου, με τον άμεσο αποδέκτη – κολλητό του να τον τιμά χορεύοντας ζεϊμπέκικο και τους υπόλοιπους να σιγοντάρουν με παλαμάκια.

Το βίντεο, με το χαρακτηριστικό τίτλο «Όταν ο κολλητός σου παίρνει πτυχίο», αναρτήθηκε στο λογαριασμό του τραγουδιστή στην πλατφόρμα του ΤικΤοκ κι έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας 1,1 εκατομμύρια προβολές και 104 χιλιάδες λάικ. Φυσικά, τα σχόλια πήραν «φωτιά» με συγχαρητήρια τόσο για το ταλέντο του Στέλιου Τσάκωνα στο τραγούδι όσο και για το πτυχίο του στενού του φίλου.

Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή