Η Ένωση Μεγαλοκαλυβιωτών “Η Δήμητρα” στέκεται δίπλα στα παιδιά των Μ. Καλυβίων

Δόθηκε από μια σχολική τσάντα με όλα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά
Η Ένωση αποφάσισε να στηρίξει κατά το δυνατόν και να δώσει χαρά σε μία ευαίσθητη κοινωνική ομάδα του χωριού μας , που είναι τα παιδιά, οι μαθητές μας.
Όταν διαπιστώσαμε οι Διευθυντές : Παιδικού σταθμού – Νηπιαγωγείου – Δημοτικού – Γυμνασίου τού χωριού μας , δίσταζαν με το άνοιγμα των σχολείων να μιλήσουν για (Λίστα Σχολικών) , στους γονείς των παιδιών του χωριού μας που χτυπήθηκαν από την θεομηνία που έπληξε το χωριό μας, αποφασίσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, να μην είναι κανένα παιδί στην έναρξη της σχολικής χρονιάς , λυπημένο και στεναχωρημένο.
 Ζητήσαμε τις λίστες από τούς Διευθυντές των σχολείων ,οι οποίοι άμεσα ανταποκρίθηκαν και τούς ενημερώσαμε ότι θα καλύψουμε ως σύλλογος όλα τα σχολικά τους .
 Σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Μιχάλης Πατρίκαλος και η γραμματέας της Ένωσης κυρία Μάγδα Σκούφα, παρέδωσαν στους Διευθυντές των σχολείων του χωριού μας , για τον καθένα μαθητή ( από τον παιδικό σταθμό μέχρι και το γυμνάσιο) , από μια σχολική τσάντα με όλα τα απαραίτητα για την σχολική χρονιά που ξεκινά με καθυστέρηση .
 Δεν το κάναμε για να ακούσουμε μπράβο και ευχαριστώ , ούτε για να γίνουμε ήρωες και θέμα προς συζήτηση…. ότι κάτι κάναμε….. αυτή η κίνηση έγινε από το Δ.Σ της Ένωσης για να μην υπάρχει στον Αγιασμό των σχολείων κανένα μουτράκι συννεφιασμένο και κανένα προσωπάκι χωρίς χαμόγελο.
 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ.
 ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ..!!!
ΤΟ  Δ.Σ  ΤΗΣ
ΈΝΩΣΗΣ


©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή