Η ΕΟΔ Τρικάλων αποχαιρετά έναν φίλο

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Τρικάλων, με βαθιά θλίψη, αποχαιρετά το φίλο και συνάδελφο Αθανάσιο Σωτηράκη ο οποίος έφυγε πρόωρα χτυπημένος από την πανδημία της εποχής.

Ήταν 61 ετών, κάτοικος Θεσσαλονίκης, επιχειρηματίας στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών. Υπηρέτησε το έργο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης για περισσότερο από μια δεκαετία ενώ, επί σειρά ετών, διετέλεσε πρόεδρος της Κεντρικής Διοίκησης με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το διοικητικό συμβούλιο και οι εθελοντές της οργάνωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η φωτογραφία είναι από το 3οΠανελλήνιο Συνέδριο Ορεινής Διάσωσης στην Καλαμπάκα το 2008 και διακρίνονται απότα δεξιά προς τα αριστερά: Γεώργιος Καλογερόπουλος (πρόεδρος ΕΟΔ), Αθανάσιος Σωτηράκης (πρώην πρόεδρος ΕΟΔ), Βασίλειος Ντόβας (ιδρυτικό μέλος ΕΟΔ Τρικάλων), Αχιλλέας Τυρεκίδης (πιλότος ελικοπτέρου), Ζαφείρης Τρόμπακας (ιδρυτικό μέλος ΕΟΔ) Βύρωνας Μπουτίνας (πρώην Δήμαρχος Καλαμπάκας), Αλέξανδρος Λιάμος (μέλος ΕΟΔ)©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή