Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η επόμενη μέρα της αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα

Οι μέρες έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολες για όποια πολιτική διεργασία ωστόσο, ο καιρός έτσι κι αλλιώς τρέχει πλησιάζοντας όλο και πιο πολύ στο κρίσιμο διάστημα του σχηματισμού των παρατάξεων που θα διεκδικήσουν τη ψήφο των Τρικαλινών δημοτών.

Αν αναλογιστούμε ότι ήδη σε άλλους δήμους, τα ψηφοδέλτια έχουν συγκροτηθεί σε μεγάλο βαθμό, τότε καταλαβαίνουμε ότι ο προβληματισμός για την περίπτωση του δήμου Τρικκαίων είναι έντονος ειδικά στην περίπτωση της αντιπολίτευσης. Από τα πρόσωπα που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και τα εύσημα όσον αφορά τη στάση τους και την πορεία τους, είναι ο Στέφανος Βαβύλης, που παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρέθηκε στα δημοτικά έδρανα και στάθηκε αρκετά μαχητικός μέχρι τώρα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι επικρατεί ο προβληματισμός για την μετέπειτα πορεία προς τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ από τις συζητήσεις που γίνονται, αυτό που προσδοκά και ο ίδιος, είναι αν συμμετέχει…να συμμετέχει σε μια παράταξη αποφασισμένη για δυναμική εκπροσώπηση.

Στη φωτογραφία βέβαια, τον συναντούμε με τον πρώην δήμαρχο και βουλευτή κ. Μιχάλη Ταμήλο, συζητώντας για θέματα του κτηματολογίου. Ωστόσο…μόλις η κουβέντα πήγε στα δημοτικά δεν άργησε να έρθουν και οι συγκρίσεις του παρόντος με το παρελθόν τόσο των δημοτικών αρχών όσο και των αντιπολιτεύσεων…

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή