Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η επόμενη μέρα της τραγωδίας – Απεργία και συγκέντρωση στα Τρίκαλα

Κοινωνική οργή συνεχίζουν να προκαλούν τα  όσα αποκαλύπτονται γύρω από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες νέους ανθρώπους. Οι ελλείψεις, οι παραλείψεις αλλά και το κόστος της ιδιωτικοποίησης που μετρά πλέον ανθρώπινες ζωές, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με τους δημόσιους υπαλλήλους, εκπαιδευτικούς και φυσικά σιδηροδρομικούς να προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Στην πρώτη γραμμή η ΑΔΕΔΥ, καλεί αύριο σε απεργία και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μετατρέποντας τη στάση εργασίας για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σε απεργία, για να απαιτήσουμε – μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τον λαό – να μπει τέρμα στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το δολοφονικό έγκλημα των Τεμπών».

Στα Τρίκαλα, ήδη έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με καλέσματα από εργατικά σωματεία και συλλόγους, στις 11 το πρωί και στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και την οποία αναμένεται να συμμετέχει πλήθος πολιτών που συνεχίζουν να διεκδικούν αξιοπρεπής και ασφαλής συνθήκες ζωής στη χώρα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή