Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η επόμενη μέρα των εκλογών στα Τρίκαλα

Υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς, διοικητές, δήμαρχοι μέσα στην κάλπη της Κυριακής!

Αυτή δεν είναι κάλπη στα Τρίκαλα είναι υπερπαραγωγή! Έτσι όπως τα φέρανε οι πολιτικές συγκυρίες αρχίζει να αναρωτιέται και ο κόσμος για τι πράγμα ψηφίζει στις επερχόμενες εκλογές. Φαίνεται πάντως ότι με ένα ψηφοδέλτιο μύρια πρόσωπα έπονται…

Έτσι, βγαίνουν πρώτα οι βουλευτές με όποιο σενάριο και να το δει κανείς… Αμέσως μετά ο αριθμός των βουλευτών θα καθορίσει και τον αριθμό των Υπουργών. Έτσι για παράδειγμα, έχουμε έναν δεδομένο (βλ Κώστα Σκρέκα) άρα πάμε για το συν έναν.

Αν τελικά «περάσει» το ενισχυμένο σενάριο, κανείς δεν ξέρει αν θα έχουμε κι ένα νέο πρόσωπο στη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου. Που σαφώς υπάρχει και μάλιστα με κοινή αποδοχή.

Η επόμενη κίνηση είναι οι γενικοί γραμματείς Υπουργείων. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr τα υποψήφια πρόσωπα είναι πολλά σε περίπτωση δε μιας ισχυρής αυτοδυναμίας της ΝΔ και με μεγάλο ποσοστό στα Τρίκαλα, η Αθήνα θα καλέσει από την επόμενη μέρα κιόλας τους πρώτους…

Όλα αυτά ταυτόχρονα με το ήδη στρωμένο χαλί των κομβικών θέσεων διοίκησης σε φορείς τοπικούς…και περιφερειακούς. Καραμπόλες που θα οδηγήσουν νυν διοικητές πιο ψηλά, και νέα πρόσωπα να μπαίνουν στον στίβο.

Όλα αυτά με ένα και μόνο ψηφοδέλτιο… δεν το λες και λίγο.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή