Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Φωτεινή Μπαλατσούκα-Τσιαμπαλή υποψήφια με τον Χήρα

Μια άκρως αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς ο Θοδωρής Χήρας έδωσε τα χέρια με την Φωτεινή Μπαλατσούκα-Τσιαμπαλή και συμπορεύονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Φωτεινή έλκει την καταγωγή της από το όμορφο Κοτρώνι.

Είναι παντρεμένη με τον Τσιαμπαλή Αναστάσιο, ο οποίος είναι υπάλληλος του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων με καταγωγή από το Ροπωτό και είναι γονείς τεσσάρων τέκνων.

Η Φωτεινή είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ και εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας.

Από το 2019 είναι εν ενεργεία τοπική σύμβουλος της Κοινότητας Ροπωτού.

Η ίδια δηλώνει σχετικά ότι «Η συμμετοχή στα κοινά είναι για μένα τρόπος ζωής. Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι ενεργός πολίτης και να προσφέρω ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως εκλεγμένη στο τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Ροπωτού, τίμησα την εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου στο ακέραιο. Εργάστηκα μεθοδικά προσπαθώντας να επιλύσω διαχρονικά προβλήματα σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς, με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου.

Αυτή τη φορά τίθεμαι στην κρίση των συνδημοτών μου, για να συνεισφέρω και εγώ από την πλευρά μου σε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Πύλης. Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην παρατεταμένη στασιμότητα των τελευταίων ετών. Βαδίζουμε γοργά με πορεία προς το μέλλον. Για την ανάπτυξη… Για την εξέλιξη… για την ευημερία μας!».

Από την πλευρά του ο Θεόδωρος Χήρας ανέφερε σχετικά πως «Η Φωτεινή είναι συνώνυμο της εργατικότητας, της μεθοδικότητας και της συγκρότησης. Γυναίκα δυναμική, αισιόδοξη, πρόθυμη, με τεκμηριωμένη άποψη και αστείρευτη θέληση για προσφορά.

Την ευχαριστώ θερμά που αποδέχτηκε την πρότασή μου και συμμετέχει στο ισχυρό μας ψηφοδέλτιο.

Η Φωτεινή αυτή τη φορά θα διεκδικήσει την είσοδό της στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Φωτεινή καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή