Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Η Γιορτή Αγάπης» από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος (ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ)

«Η Γιορτή Αγάπης» από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος (ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ) – Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα στον Άγιο Βησσαρίωνα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη «Γιορτή -Αγάπης» την Δεύτερη Ημέρα του Πάσχα και εορτή του Αγίου Γεωργίου, από τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνος (ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ), στις 18..00  στην Πλατεία του Αγίου Βησσαρίωνος όπου συγκεντρώθηκαν  αρκετοί κάτοικοι.

Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία της Προέδρου Του Συλλόγου κ. Κατερίνας Σουλιώτη που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους καθώς και τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Μαράβα και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά -Χριστός Ανέστη.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας τονίζοντας ήρθε η ώρα να πάρουμε τις Ζωές μας πίσω μετά την πολύχρονη απουσία των εκδηλώσεων ,λόγω της Πανδημίας.

Έδωσε συγχαρητήρια στην Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την εκδήλωση που οργάνωσαν και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος κ. Αντώνης Πατσιαούρας ευχόμενος  και αυτός με την σειρά του Χρόνια Πολλά , επισημαίνοντας ότι ο Σύλλογος Γυναικών να συνεχίσει τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε και Εφημέριος του Χωριού Πρεσβύτερος Πατέρας Βασίλειος Πανάγος.  Ακούστηκαν στην συνέχεια πασχαλινά ποιήματα από τα παιδιά του Αγίου Βησσαρίωνος.

Τέλος βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ της Χώρας καταγόμενα από τον Άγιο Βησσαρίωνα.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με πασχαλινούς χορούς από τον κόσμο.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος κ. Αντώνης Πατσιαούρας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης, η Αντ/ρχος Υγείας κ. Χαρά Καλιώρα και  η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Δήμου Πύλης κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή