Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

 «Η Γιορτή Πέστροφας» στο Βαθύρεμμα

Ένα λαϊκό  πανηγύρι στην πλατεία του Χωριού – Παρουσία του Δημάρχου  Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα

Μία πλούσια εορταστική εκδήλωση εξελίχθηκε η «ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ» που οργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Βαθυρέμματος σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθυρέμματος (Η ΓΚΟΥΡΑ), η οποία έλαβε χώρα στην πλατεία του Βαθυρέμματος το Σάββατο 6 Αυγούστου  εορτή της Μεταμόρφωσης  του Σωτήρος  παρουσία πλήθος κόσμου.

Την αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδριάνα Μπαλά καλωσορίζοντας τους Επίσημους προσκεκλημένους και όλους τους παρευρισκόμενους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος Πύλης  κ. Κων/νος Μαράβας καλωσορίζοντας και αυτός με την σειρά του τον κόσμο, δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Μιχάλη Μπαλά και την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μπαλά για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης και  μετά από την μεγάλη απουσία των εκδηλώσεων λόγω της πανδημίας, τόνισε  μας δίνετε ξανά η ευκαιρία να ζωντανέψουμε τα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδας μας.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Βαθυρέμματος κ. Μιχάλης Μπαλάς καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, που προσήλθαν τιμώντας με την παρουσία τους το κάλεσμα της Κοινότητας και του Συλλόγου την γιορτή της πέστροφας.

Κατόπιν άρχισε ο χορός όπου νέοι μεγάλοι και ηλικιωμένοι κατέκλυσαν την πίστα της πλατείας και  χόρεψαν δημοτικά τραγούδια του τόπου μας υπό τον ήχο της ζωντανής Δημοτικής ορχήστρας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, η βουλευτής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Σακελλάρης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βαθυρέμματος κ. Μιχάλης Μπαλάς, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης, Βαλκάνου κ. Παναγιώτης Βαλκανιώτης, Μεσοχώρας  κ. Αθανάσιος Σακάς και ο πρώην βουλευτής κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή