Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η «γιορτή της αγάπης» στον Άγιο Βησσαρίωνα Πύλης

Μια γιορτή που έχει καταστεί επιτυχημένος θεσμός, γιορτάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στον Άγιο Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης. Η «Γιορτή Αγάπης» από τον τοπικό δραστήριο Σύλλογο Γυναικών ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ, παρουσία του Υπουργού Ενέργειας Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Η «Γιορτή Αγάπης» που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά άρχισε με χαιρετισμούς από την Πρόεδρο του Συλλόγου Κατερίνα Σουλιώτη, από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνος Αντώνη Πατσιαούρα, από τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωνσταντίνο Σκρέκα, από τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Μαράβα, τον πρώην βουλευτή Ηλία Βλαχογιάννη, και τον Εφημέριο της Ενορίας του Αγίου Βησσαρίωνος Πατέρα Βασίλειο Πανάγο.

Ακολούθησαν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα από τα παιδιά τα οποία στην συνέχεια απήγγειλαν ποιήματα με πασχαλινό περιεχόμενο.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κόκκινα αυγά που τσούγκρισαν οι παρευρισκόμενοι, ανταλλάσσοντας ευχές καθώς και ο χορός με τη συμμετοχή όλων.
Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Γεώργιος Τζιορτζιώτης, Οικονομικών Μάκης Παπαγεωργίου, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Μαρίνα Πανάγου, η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Λαμπρινή Οικονόμου, ο Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, του νέου συνδυασμού «ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» Θεόδωρος Χήρας, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Κουτής και ο Παναγιώτης Τσόλας.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή