Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Hyundai αποκαλύπτει τις πρώτες εικόνες του ολοκαίνουριου i20

Η Hyundai δημοσίευσε τα πρώτα σχέδια του ολοκαίνουριου i20 που θα έχει ένα εντελώς νέο σχεδιασμό. Θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai: «Sensuous Sportiness».

Η σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» χαρακτηρίζεται από την αρμονία ανάμεσα σε τέσσερα βασικά στοιχεία: τις αναλογίες, τη σχεδίαση, το στυλ και την τεχνολογία. Ο σκοπός αυτής της σχεδιαστικής κατεύθυνσης είναι να διανθίσει με ελκυστικό στιλ τα μοντέλα της Hyundai, δημιουργώντας συναισθηματική αξία και δίνοντάς τους μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Οι εικόνες δείχνουν ότι το ολοκαίνουργιο i20 θα χαρακτηρίζεται από μια πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Η δυναμική μάσκα στο εμπρός μέρος έχει ως αποτέλεσμα ένα χαρακτηριστικό ευρύ και χαμηλό αμάξωμα. Επίσης, η μοναδική φωτεινή υπογραφή υπογραμμίζει το πλάτος του ολοκαίνουριου i20 ενώ η τολμηρή γραμμή στο πλάι τονίζει τις σπορ αναλογίες και την ευελιξία του αυτοκινήτου. Το πίσω μέρος συμπληρώνεται με την οριζόντια σχεδίαση των επίσης δυναμικών φωτιστικών σωμάτων.

Για την περαιτέρω βελτίωση της κομψότητας και της αισθητικής του εσωτερικού χώρου, ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη αφής έχουν συνδυαστεί με οθόνες 10,25 ιντσών.

Το ολοκαίνουριο i20 θα αποκαλυφθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου 2020 και η διάθεσή του στην αγορά θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2020.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή