Η i-spirit Software είναι έτοιμη για την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων της Α.Α.Δ.Ε.

Την Παρασκευή 12/06/2020 η Α.Α.Δ.Ε ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας  για την πλατφόρμα #myDATA δηλαδή την ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων, από όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτου μεγέθους και νομικής μορφής. 

Δείτε το δελτίο τύπου της .Α.Α.Δ.Ε εδώ

Οι επιχειρήσεις που εκδίδουν τα παραστατικά τους (Αποδείξεις και Τιμολόγια) από εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης ή χειρόγραφα, η υποχρέωση της διαβίβασης αυτών ξεκινάει την 01/10/2020.

Οι επιχειρήσεις που εκδίδουν στοιχεία λιανικής είτε χειρόγραφα είτε μέσα από εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και εξαιρούνται από την υποχρεωτική χρήση του φορολογικού μηχανισμού  όπως είναι οι Ιατροί, οι δικηγόροι, οι Μηχανικοί-Αρχιτέκτονες και γενικότερα ο κλάδος των υπηρεσιών, θα ενημερώνουν την Α.Α.Δ.Ε από την 01/10/2020 έως την 31/12/2020 συγκεντρωτικά για τις πωλήσεις τους ενώ από την 01/01/2021 ανά απόδειξη.

Ειδικά για την περίπτωση των επιχειρήσεων που εκδίδουν χειρόγραφα παραστατικά είναι καλό να εξοικειωθούν με μια εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης διότι η καταχωριτική φόρμα έχει περιορισμούς σε πλήθος παραστατικών και σε τζίρο ενώ παράλληλα ελλοχεύει κινδύνους λαθών. 

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι όσον αφορά την αποστολή των πωλήσεων στην Α.Α.Δ.Ε είναι υπεύθυνος ο εκδότης των παραστατικών (δηλαδή η επιχείρηση).

Ο χαρακτηρισμός των δαπανών υποχρεωτικά πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο λογιστή.

Οι ταμειακές μηχανές σε άλλες περιπτώσεις θα αποστέλλουν στην πλατφόρμα #myDATA τις πωλήσεις τους απόδειξη – απόδειξη σε πραγματικό χρόνο (on line) και σε άλλες περιπτώσεις θα ενημερώνουν την πλατφόρμα των ηλεκτρονικών βιβλίων συγκεντρωτικά, (ανάλογα με τον κλάδο και την επικινδυνότητα της απόκρυψης των στοιχείων από την επιχείρηση). 

Η εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής τιμολόγησης i-spirit, είναι #myDATA ready. 

Η i-spirit Software #hybrid technology προσφέρει πλήθος λύσεων όπως :

  1. Απευθείας ενημέρωση των ηλεκτρονικών βιβλίων στην πλατφόρμα #myDATA 
  2. Αποστολή δεδομένων με την χρήση φορολογικού μηχανισμού τύπου Β
  3. Αποστολή δεδομένων σε εξουσιοδοτημένο πάροχο 
  4. Αποστολή των παραστατικών σας στον λογιστή σας με ένα click και ανέξοδα 
  5. Διασύνδεση με λογιστικά πακέτα απλογραφικών (Β κατηγορίας βιβλία)
  6. Διασύνδεση με λογιστικά πακέτα διπλογραφικών (Γ κατηγορίας βιβλία).

To κόστος της  εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και εμπορικής διαχείρισης i-spirit ξεκινάει από 149€/έτος, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση για την εγκατάσταση, προσαρμογή, εκπαίδευση και λοιπές εργασίες (σύνδεση με φορολογικό μηχανισμό κοκ). 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι αναβαθμίσεις και η τηλεφωνική υποστήριξη.

Σε περίπτωση που δεν ανανεώσετε την συνδρομή σας η i-spirit Software, χάρη στην υβριδική της τεχνολογία #hybrid technology, δεν σας διακόπτει την πρόσβαση στην εφαρμογή και τις αναβαθμίσεις.

Η i-spirit Software με την υβριδική της καινοτομία και δεν έχει πρόσβαση στα επιχειρησιακά σας δεδομένα. 

Η εφαρμογή διατίθεται με δωρεάν δοκιμή 

Δωρεάν δοκιμή©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή