Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ιδιαίτερη προϊστορία του ΑΟ Τρίκαλα με τον Πανελευσινιακό

Στο άκουσμα του αντιπάλου του ΑΟ Τρίκαλα για την πρεμιέρα της Γ’Εθνικής ξύπνησαν ιδιαίτερες αναμνήσεις καθώς οι κυανέρυθροι θα βρουν μπροστά τους τον Πανελευσινιακό την ομάδα της οποίας το ρόστερ ξηλώθηκε το 2015 για να μην διαλυθεί ο ΑΟΤ.
Οι κυανέρυθροι, αφού είχαν πάρει την περίφημη άνοδο στον Καραϊσκάκη, κατόπιν ΓΣ παραχώρησαν τα ηνία στον Χάρη Κουτσούρη (σ.σ υπήρξε συμφωνία συνεργασίας με τον Νίκο Κατσιγιάννη).
Ακολούθως ταξιδεύουν για το Καρπενήσι και πριν τελειώσει η προετοιμασία επιστρέφουν εσπευσμένα στα Τρίκαλα. Και αυτό γιατί ενώ δεν έχουν υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με την ΠΑΕ ένα επεισόδιο του Κερκυραίου παράγοντα με τον συνεργάτη του τινάζει τα πάντα στον αέρα.
Με πρωτεργάτη τον συγχωρεμένο Παύλο Βαγγελή οι κυανέρυθροι επιστρέφουν από την Ευρυτανία και αρνούνται να κάνουν προπόνηση στην Μπαλκούρα.
Ο ΑΟΤ είναι μπροστά σε τεράστιο αδιέξοδο με τον Κουτσούρη να δηλώνει αδυναμία και τότε εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός ο Χρήστος Γιαλιάς.
Ο ισχυρός άνδρας του Πανελευσινιακού έχει έρθει σε ρήξη με τον δήμαρχο Ελευσίνας και με παρότρυνση Βαζάκα και Τσιμπανάκου παίρνει σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και μετακομίζει στα Τρίκαλα μέσα σε λίγες ώρες.
Αφού επισκέφθηκε αρχικά την διοίκηση του ερασιτέχνη ΑΟΤ και τον πρόεδρο Κώστα Παρδάλη και τους Μπακογιάννη, Τσόγια και Παναγιώτου και έκανε αυτοψία στο στάδιο Τρικάλων ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.
Μετά το τέλος της συνάντησης ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ομάδα των Τρικάλων με στόχο την Σούπερ Λιγκ και ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών της Ελευσίνας θα μετακομίσει στα Τρίκαλα.
Και πράγματι. Οι παίκτες της Ελευσίνας ήρθαν στα Τρίκαλα και μάλιστα οι Κουσκουνάς , Νιάρος και Ριζογιάννης βρίσκονται ακόμη και σήμερα στον ΑΟΤ (σ.σ παραχώρησε την Ελευσίνα στον Δημόπουλο).
Ωστόσο η πολυπόθητη άνοδος δεν ήρθε ποτέ και ο κ. Γιαλιάς αποσύρθηκε από τον σύλλογο παραδίδοντας τις μετοχές στον Δημήτρη Μπαταγιάννη.
Τα χρόνια πέρασαν και ο ΑΟΤ εξαιτίας της καταστροφικής διοίκησης Αιβαζόγλου υποβιβάστηκε και το καλοκαίρι που μας πέρασε ο πρώην ιδιοκτήτης των Τρικάλων εξέφρασε το ενδιαφέρον του ξανα για τους κυανέρυθρους χωρίς όμως να καρποφορήσει. Πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή μας με την ΠΑΝΓΑΙΑ ενώ οι δύο πρώην ομάδες του… θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή