Η Κ. Παπακώστα περιοδεία στην Ξάνθη με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη

Κ. Παπακώστα – Περιοδεία στην Ξάνθη με τον Υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη, με φόντο τις παραγωγικές μονάδες της περιοχής.

Στο πρόγραμμα της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, η περιοδεία στην Ξάνθη, μαζί με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Χατζηδάκη.

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας εκτός από την κα. Παπακώστα αποτελούνταν από τρεις ακόμη Βουλευτές, τον πρ. Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Ροδόπης κ. Στυλιανίδη, τον Βουλευτή Ξάνθης κ. Τσιλιγγίρη και τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Μπαρτζώκα, οι οποίοι επισκέφθηκαν μαζί με τον Υπουργό κ. Χατζηδάκη, τον Αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, τα Θερμοκήπια Ερασμίου, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Π.Α.Μ.Θ. (Παράρτημα Ξάνθης) και το υπό κατασκευή Κέντρο πρόληψης πυρκαγιών και φυσικών φαινομένων, προστασίας της Παλιάς Πόλης και της περιαστικής περιοχής.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την διευρυμένη ΝΟ.Σ. στο ξενοδοχείο Ζ PALACE, όπου ο Υπουργός και οι Βουλευτές τοποθετήθηκαν σχετικά με τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, από τις οποίες μπορούν να δημιουργηθούν πολλές, νέες και καλές θέσεις εργασίας μέσω των παραγωγικών μονάδων της περιοχής, ακόμη και για τους όμορους και κοντινούς Νομούς.

 Ακολουθούν σχετικές φωτογραφίες από την περιοδεία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στις 13 Ιουλίου 2024, όταν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δέχτηκε επίθεση …
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …