Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η κακοδιαχείριση και το πάρτυ στη ΔΕΥΑ Πύλης καλά κρατεί

Φτωχή σε αυτοκίνητα η αγορά των Τρικάλων!

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πύλης μάθαμε ότι δεν υπάρχουν πλέον καλά και αξιόπιστα αυτοκίνητα στις μάντρες αυτοκινήτων της πόλης μας. Αιτία αυτής της έρευνας ήταν οι άνθρωποι, κυρίως ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ύδρευσης του Δήμου Πύλης,  πού έκανε έρευνα για την αγορά ενός 4 X 4 αγροτικού και το κελεπούρι που αποκτήσαμε βρέθηκε σε μάντρα της Ελασσόνας! Έτσι πήραμε ένα μεταχειρισμένο μοντέλο του 2016 με 120.000 χιλιόμετρα στην προνομιακή τιμή των 24.000 ευρώ μονο!!!! Στη συζήτηση που ακολούθησε στο συγκεκριμένο θέμα εντύπωση μας έκανε η στάση του δημάρχου Πύλης που δεν άρθρωσε κουβέντα αλλά και του κυρίου Ουτρά ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε στην παράταξη του ότι δεν μας συμφέρουν κουβέντες πάνω σε αυτό το θέμα και τον ακούσαμε την επόμενη μέρα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη να αφήνει αιχμές για προμήθειες. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι η κακοδιαχείριση και το πάρτυ στη ΔΕΥΑ Πύλης καλά κρατεί.  Επίσης θέλω να  θυμίσω ότι επιλογές αυτών των ανθρώπων τις έχουμε πληρώσει και στο παρελθόν ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές και ελαφροτραυματισμούς ανθρώπων, όπως πέρυσι που αχρηστεύτηκε ένα αυτοκίνητο αντίστοιχο με αυτό που προμηθευτήκαμε και κανένας δεν είπε τίποτα και κανένας δεν το πλήρωσε και τότε οι ίδιοι ήταν υπεύθυνοι.

Πρόεδρος και διευθυντής, αυτοί είναι οι ίδιοι που θα κληθούν να διαχειριστούν (Έργο) πρόγραμμα τηλεμέτρησης στο δήμο μας περίπου 2,5 εκατομμύρια Ευρώ! Αν λοιπόν για ένα αυτοκίνητο έγινε τέτοιο πάρτυ, σκεφτείτε τι αλιμούρα θέλει να γίνει στα 2,5 εκατομμύρια, τι παραθυράκια καί τι πατέντες  θα σκαρφιστούν.

Λοιπόν, μήπως κάποιοι πρέπει να αφήσουν αυτές τις θέσεις και αυτά τα πόστα .

. Είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά ο ίδιος ο δήμαρχος, ειδάλλως η όλη στάση του και η σιωπή του τον θέτει αυτόματα συνένοχο. Καλό είναι λοιπόν για τον ίδιο να φροντίσει κάποιοι να απομακρυνθούν.

Περικλής Μητρονάτσιος
Δημοτικός σύμβουλος ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή