Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η «κατάρα» και η πρόκληση που κυνηγάει τους δημάρχους των Μετεώρων

Στη δίνη του προεκλογικού αναβρασμού, οι υποψήφιοι δήμαρχοι του Δήμου Μετεώρων έχουν ένα δεδομένο που κάθε φορά πρέπει να συνυπολογίσουν: έπειτα από το 1998 και την τελευταία θητεία του Ηλία Καχριμανίδη δεν υπήρξε δήμαρχος που να ανανέωση δεύτερη συνεχόμενη φορά τη θητεία του.

Η οριακή απόφαση των Καλαμπακιωτών είναι κάθε φορά και αυτή που αποτελεί «κατάρα» και πρόσκληση ταυτόχρονα για τους υποψηφίους που μένει να δούμε και αυτή τη φορά που θα καταλήξει.

Τα ιστορικά δεδομένα, όπως καταγράφει το Trikalanews.gr μιλούν από μόνα τους. Ο Γρηγόριος Γίδας διετέλεσε τρεις συνεχόμενες θητείες δήμαρχος. Ο Ηλίας Καχριμανίδης δύο. Και από εκεί και πέρα, εκλέχθηκε ο Βύρων Μπουτίνας για μία θητεία. Τον διαδέχθηκε ο Αντώνης Πινιάρας για να ξαναλάβει εντολή αμέσως μετά και πάλι για μία θητεία. Ακολούθησε η εκλογή του Δημήτρη Σακελλαρίου επίσης για μία θητεία και αμέσως μετά τον διαδέχθηκε ο Χρήστος Σινάνης που έχασε τις εκλογές αμέσως μετά από τον Θοδωρή Αλέκο.

Είναι φανερό ότι στην Καλαμπάκα επικρατεί μια αμφίρροπη πολιτική κατάσταση που καθορίζει την τελευταία στιγμή το αποτέλεσμα. Δείχνει όμως ότι και οι προσδοκίες είναι σημαντικές από πλευράς των δημοτών που βλέπουν ότι ζούνε σε ένα δήμο με δυναμική και σημαντικές δυνατότητες και περιμένουν από την κάθε δημοτική αρχή που επιλέγουν να ανταποκριθεί.

Ματαίως όμως;

Θα δείξει…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή