Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η «κόντρα» Παπαστεργίου – Αγοραστού …γεννά ΜΕΓΑΛΑ έργα

Κι άλλα έργα ανακοίνωσε σήμερα από τον σταθμό του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς η «κόντρα» πού έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, πρόκειται να μετατρέψουν τα Τρίκαλα και τον Νομό Τρικάλων σε μία πολιτεία του …μέλλοντος.

Την κατασκευή του ξενώνα φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες, την συντήρηση και ανάδειξη του κτηρίου της πρώην νομαρχίας, την κατασκευή νέων διδακτηρίων αλλά και αγροτικά και αντιπλημμυρικά έργα, έχει δρομολογήσει ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου να ενταχθούν στο πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’,  σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6.

«Την Πέμπτη θα ανακοινωθεί από τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο, τον κ. Τζιτζικώστα ως πρόεδρο της ΕΝΠΕ και εμένα ως πρόεδρο της ΚΕΔΕ το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’. Σκοπός μας είναι να ενταχθεί στο πρόγραμμα αυτό και η δημιουργία του Κέντρου Διημέρευσης για άτομα με αναπηρία, ως υλοποίηση της δωρεάς του Μπάμπη Δεληλίγκα. Αν αργήσουν οι διαδικασίες του προγράμματος και βρεθεί  πρώτα η χρηματοδότηση από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τότε θα χρηματοδοτηθεί από εκεί. Το έργο αυτό θα γίνει, και είναι καλό το ότι  μπόρεσαν να βρεθούνε χρήματα, είτε από το Δήμο είτε από την Περιφέρεια.

Το πρόγραμμα ‘Αντώνης Τρίτσης’  για το Δήμο Τρικκαίων θα περιλαμβάνει επίσης την ανακατασκευή του κτηρίου της Νομαρχίας, αγροτική οδοποιία, αντιπλημμυρικά έργα στην όχθη του Ληθαίου, και κατασκευή νέων διδακτηρίων, όπως για παράδειγμα μας ενδιαφέρει πολύ η κατασκευή ενός καινούργιου ειδικού σχολείου.» ανέφερε ο κ. Παπαστεργίου.

Μετά από αυτό το χτύπημα, περιμένουμε αύριο να δούμε πόσα εκατομμύρια θα ξοδέψουν για έργα ο Κώστας Αγοραστός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη σε όλο το νομό.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή