Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η κοπή πίτας της «Επανεκκίνησης Τώρα» σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής μάχης

Παπαστεργίου: Νέα νικηφόρα πορεία, για τα Τρίκαλα της επόμενης εικοσαετίας

«Εναυσμα για καινούρια νικηφόρα εκλογική διαδικασία στις 8 του Οκτώβρη!». Αυτή η φράση του επικεφαλής του συνδυασμού «Επανεκκίνηση Τώρα» και Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, σηματοδότησε την έναρξη της εκλογικής μάχης για τρίτη φορά για την πόλη και τα χωριά.

Η φράση ειπώθηκε κατά την κοπή πίτας του συνδυασμού, το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου, στο Memories Hall. Η παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συνδυασμού, η μεγάλη δυναμική και η πίστη στη νέα προοπτική, ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της βραδιάς.

Παλαιότερα και νεότερα μέλη, φίλοι και μέλη του συνδυασμού από τα Τρίκαλα και όλα τα χωριά, έδωσαν το «παρών», 3 χρόνια μετά τις περιπέτειες με τον κορονοϊό. Ξαναβρέθηκαν όλοι μαζί, συζήτησαν, θυμήθηκαν, ευχήθηκαν, έδωσαν την κοινή υπόσχεση για τη νέα, νικηφόρα πορεία!

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό βίντεο για τα πεπραγμένα του συνδυασμού, καθώς και η σχετική πρόσκληση ήταν σαφής:

«10 χρόνια συνδυασμός
9 χρόνια δημοτική αρχή
και συνεχίζουμε…»

Από το 2013…

Αυτή η μικρή αναδρομή ήταν και ένα από τα δύο στοιχεία της ομιλίας του κ. Παπαστεργίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού μίλησε

– για το «όνειρο τρελό» του 2013,

– για το πώς ξεκίνησε η πορεία για τη νίκη,

– για τη συγκρότηση της «μεγάλης ομάδας» που άλλαξε τις ζωές μας, την πόλη και τα χωριά,

– για «τη διάθεση, την ορμή, τη στόχευση, να αλλάξουμε τα πράγματα, έστω κι αν δεν τα ξέραμε όλα».

Πλέον, τόνισε ο κ. Παπαστεργίου, 10 χρόνια μετά, «όλοι μιλούν για τα Τρίκαλα, συμμετέχουμε σε  προγράμματα, όλοι θέλουν να δείξουν τη δουλειά τους στα Τρίκαλα και μέσω των Τρικάλων».

Και υπενθύμισε ότι το 2014 το χρέος ανερχόταν στα 45 εκατ. €, ενώ πλέον, στα 17 εκατ. €: «δώσαμε 30 εκατ. € για παλιά χρέη, χρήματα που αν τα είχαμε, θα ήταν εντελώς διαφορετική η εικόνα στους δρόμους της πόλης και τα χωριά, στα πεζοδρόμια και στην αγροτική οδοποιία».

…στο 2023

Πλέον – και αυτό ήταν το δεύτερο σκέλος της ομιλίας – αναλαμβάνουμε την «ευθύνη να συνεχίσουμε την πορεία του Δήμου Τρικκαίων στην τροχιά που ξεκινήσαμε», είπε ο κ. Παπαστεργίου.

Και έθεσε τους στόχους:
– Δήμος Τρικκαίων με προοπτική 20ετίας

– Ολοκλήρωση έργων
– Κλείσιμο ανοιχτών ζητημάτων

– Δημιουργική πορεία σε θέματα όπως ο τουρισμός (με αφορμή τον πολύ επιτυχημένο «Μύλο των Ξωτικών»)

Και ως μέσα για αυτήν την πορεία, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ανέφερε τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, τη διεύρυνσή του, τη διαλογική λειτουργία ανάμεσα στα μέλη του, τη συνέχιση του τρόπου άσκησης πολιτικής.

«Βάλαμε ψηλά τον πήχυ, εμείς περνούμε από πάνω του», τόνισε με έμφαση ο Δήμαρχος Τρικκαίων, επισημαίνοντας τις δυσκολίες του προεκλογικού αγώνα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με λαϊκό πρόγραμμα, ενώ για τον τυχερό της πίτας δωροθετήθηκε ένα ποδήλατο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή