Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Κοπή Πίτας των Εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των εργαζομένων της ΔΕΥΑΠ παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Βασιλείου Αναγνώστου, του Αντιπροέδρου κ. Πέτρου Σακελλάρη, των δημοτικών Συμβούλων και μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ  κ. Ιωάννη Κουτσονάσιου, του κ. Ευθυμίου Ζάχου, του κ. Μάκη Παπαγεωργίου, της κ. Λαμπρινής Οικονόμου, της κ. Νικολέτας Τζιορτζιώτη και  του Διευθυντή  της ΔΕΥΑΠ κ. Κων/νου Τσόλα.

Χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα λειτουργία της Επιχείρησης,  από τους εργαζόμενους και από τον Πρόεδρο και   τα μέλη  του Δ.Σ.

Επισήμανε ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς προς τον κόσμο προσφέροντας τις υπηρεσίες μας στον ευαίσθητο Τομέα του πόσιμου νερού.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η ομιλία του Προέδρου κ. Βασιλείου Αναγνώστου δίνοντας και αυτός με την σειρά του τις καθιερωμένες ευχές γι α Καλή Χρονιά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολύ ευχαριστημένος από τους εργαζόμενους για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Τελειώνοντας ο κ. Αναγνώστου ανέφερε ότι έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Δήμαρχο και τον Δήμο Πύλης γενικότερα  για ότι προβλήματα αντιμετωπίζουμε.

Χαιρετισμό έκανε και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ κ. Πέτρος Σακελλάρης.

Χαιρετισμό επίσης έκανε και Διευθυντής της ΔΕΥΑΠ κ. Κων/νος Τσόλας  ο οποίος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, τόνισε από  το 2018 και μετέπειτα  είχαμε καλή συνεργασία με όλους  και είμαι ευχαριστημένος για το έργο που επιτελέσαμε.

Συνεχίζοντας ο κ. Τσόλας επισήμανε ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι το ρόλο που έχει η ΔΕΥΑΠ σε ένα Δήμο για το ευαίσθητο αγαθό –πολύτιμο νερό για τον κόσμο.

Τελειώνοντας τόνισε ότι από πλευρά μας πρέπει να καθορίσουμε την στρατηγική μας για να δημιουργήσουμε ένα ικανοποιητικό έργο, σύμφωνα με τους περιορισμένους πόρους που διαθέτουμε.

Ζήτησε επίσης από το Προσωπικό να συνεχίσει να εργάζεται και το 2020 με το ίδιο ζήλο και υπευθυνότητα για το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε δείπνο προσφορά της Διοίκησης στους εργαζόμενους.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή