Η κοπή της πίτας του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ανήμερα των Θεοφανείων, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται κάθε χρόνο, η κοπή πίτας του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ, μόνο μεταξύ των μελών της διοίκησης, των εργαζομένων, των μετόχων και των οικογενειών τους, μιας και επιλέχτηκε για ακόμη μια χρονιά αντί για κάποια μορφής δεξίωση, τα χρήματα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κανίνα.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ανθρώπους του Αστικού ΚΤΕΛ για την εξαιρετική τους δουλειά, ευχόμενος και τη νέα χρονιά να φροντίζουν για τις μετακινήσεις των ανθρώπων με ασφάλεια και σιγουριά, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια. Στάθηκε δε ιδιαίτερα στο νέο εκκλησάκι που ανεγείρει ο φορέας στην περιοχή της Μπαλκούρας, ευχόμενος να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά μέχρι τον Μάιο και να γίνουν θα θυρανοίξια αυτού στη γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου, στο πρόσωπο του οποίου είναι αφιερωμένο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Τάκης Ιωάννου μίλησε για πνεύμα σύμπνοιας που χαρακτηρίζει διοίκηση, μετόχους και εργαζομένους του οργανισμού, υπογραμμίζοντας δε τη μεγάλη επένδυση που γίνεται στην περιοχή της Μπαλκούρας και η οποία προχωράει με τις ευλογίες της Εκκλησίας.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …