Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η κοπή της βασιλόπιτας από την Τοπική Κοινότητα Στουρναρείκων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 11.00 στην πλατεία του Χωριού, παρουσία πολλών κατοίκων.

Μετά την ευλογία της πίτας από τον Πρεσβύτερο Πατέρα Δημήτριο Βρατσίστα η Πρόεδρος της Τ.Κ. Στουρναρείκων κ. Γεωργία Λαμπρογεώργου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό λέγοντας τα εξής..

“Αγαπητοί μου συγχωριανοί!! Σας καλωσορίζω στην σημερινή εκδήλωση της κοπής της πίτας της Κοινότητάς μας, κατά αρχήν σας εύχομαι Καλή Χρονιά και υγεία σε όλους σας.
Ως Πρόεδρο του Χωριού προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα πάντα σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα, να βελτιώσω κάποια από τα αρκετά προβλήματα που έχει το Χωριό μας και πιστεύω ως ένα βαθμό τα κατάφερα. Τώρα για τα προβλήματα που παραμένουν άλυτα και αφορούν την καθημερινότητά μας, υπάρχουν μελέτες με μία σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί για τα Στουρναρέικα, από τις Υπηρεσίες του Δήμου, όπως με διαβεβαίωσε σε πρόσφατη συνάντηση ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας.
Τελειώνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι με την πίεση που ασκούμε σαν Κοινοτικό Συμβούλιο, θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα δρομολογηθέντα έργα απαιτώντας ακόμα περισσότερα”.

Χαιρετισμό έκανε και οπ Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης που ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κώστα Μαράβα. Παρόντες ήταν η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή