Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Κοραλία Μποκή στην ομάδα του Ασκληπιού

Στον Ασκληπιό θα βρίσκεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Κοραλία Μποκή που προέρχεται απ’ την ομάδα του Φ.Ο Βριλησσίων.

Η με 1,94 ύψος Κεντρικός ξεκίνησε το volley το 2012 συμμετέχοντας σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας. Τα τελευταία τρία χρόνια μέχρι και φέτος αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας των γυναικών του ΦΟ Βριλησσίων στην Pre League γυναικών.

Το ΔΣ του Ασκληπιού ευχαριστεί την ομάδα του ΦΟ Βριλησσίων για την παραχώρηση της αθλήτριας και εύχεται στην ομάδα υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά

Σε δηλώσεις της η Κοραλία στο site της ομάδας, μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας, αναφέρει:

 «Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Ασκληπιού για την εγκαρδιότητα και την εμπιστοσύνη. Αποχωρίζομαι τον Φ.Ο. Βριλησσίων, που για μένα όλα αυτά τα χρόνια είναι οικογένεια, ωστόσο είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Ασκληπιού και να συνεισφέρω στην επίτευξη των φετινών της στόχων. Μετά την απότομη διακοπή του περσινού πρωταθλήματος, ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο το συντομότερο δυνατό κι εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρόνια χωρίς τραυματισμούς.»

Το Δ.Σ και η οικογένεια του Ασκληπιού Καλωσορίζουν την Κοραλία στην ομάδα και της εύχεται Υγεία και Καλή αγωνιστική χρονιά.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή