Η ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας, εύχεται καλή δύναμη στους μαθητές και μαθήτριες, που θα λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις

Καλή δύναμη στους μαθητές και μαθήτριες, που θα λάβουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώνεται, εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας και της αντιλαϊκής πολιτικής διαχείρισής της, της έντασης της αντιλαικής επίθεσης σε βάρος τους εισοδήματος και των δικαιωμάτων των εργατικών – λαικών οικογενειών, σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νεολαίας και τους ξεσπάσματος του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία.

Οι μαθητές με τους αγώνες τους των τελευταίων ετών για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, μπλόκαραν ψηφισμένους νόμους της κυβέρνησης για το εξεταστικό, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές και στις εξετάσεις, μαχητές γενικότερα στη ζωή, ό,τι και να γίνει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους, που ονειρεύονται και αγωνιούν για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύγχρονο σύστημα παιδείας, κόντρα στον αντιδραστικό νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα, σε ένα κόσμο χωρίς πολέμους για τα κέρδη των μονοπωλίων.

Ο δρόμος της ζωής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι.

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας, εύχεται υγεία και δύναμη σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …