Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Λαϊκή Συσπείρωση και στα Τρίκαλα «δείχνει» λευκό ή άκυρο

Πόσο καθοριστικό είναι για τη δεύτερη κάλπη; – Καϊκής σε ευθεία βολή και κατά Κουρέτα

Οι συζητήσεις για τη δεύτερη κάλπη της Κυριακής καλά κρατούν, με την περιφέρεια Θεσσαλίας να βρίσκεται στο επίκεντρο. Η στάση των υπόλοιπων παρατάξεων που δεν συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο εφόσον βέβαια, μιλάμε για «συντεταγμένη» στήριξη του ενός ή του άλλου υποψηφίου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση πάντως, σύμφωνα και με όσα ανέφερε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής Γιώργος Καΐκης στη Λέσχη 97,6, «δείχνει» λευκό ή άκυρο.

«Για το Β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών, θα πάμε με την βασική μας οδηγία για λευκό/άκυρο. Το ΚΚΕ την κάνει αυτή την πρόταση είτε είναι ο πρώτος υποψήφιος δεξιός είτε όχι. Δεν πάμε με κανέναν από τους δυο υποψηφίους» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Καΐκης με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο όταν άρχισαν και οι χαρακτηρισμοί κατά του Δημ. Κουρέτα.

«Ας ρωτήσουμε τον Τάσο Τσιαπλέ τι γνώμη έχει για τον κ. Κουρέτα. Ένας πολιτικός γυρολόγος είναι ο κ. Κουρέτας, από δω κι από κει συνέχεια είναι. Καμία διαφοροποίηση με τον κ. Αγοραστό, συνεχώς στα περιφερειακά συμβούλια ψήφιζε υπέρ Αγοραστού, έριχνε κάνα λευκό έτσι για ξεκάρφωμα» ανέφερε προκαλώντας σε απαντήσεις από την άλλη πλευρά…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή