Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μάχη του πολιτικού γραφείου στα Τρίκαλα!

Σε αναζήτηση ακινήτων οι υποψήφιοι – Περιορίζονται στα «περίπτερα» τα κόμματα

Εκλογές έχουμε ακόμη και χωρίς προκήρυξη εκλογών και οι υποψήφιοι όπως καταγράφει το Trikalanews.gr έχουν ήδη αρχίσει να «στήνουν» στρατηγεία και αναζητούν χώρους για να φιλοξενήσουν τα πολιτικά γραφεία τους.

Η «εκδίκηση» του ενοικιαστή …θα μπορούσε να πει κανείς βέβαια, μιας και τα ακίνητα παραμένουν δυσεύρετα και με τσιμπημένες τιμές ειδικά το κέντρο της πόλης.

Βέβαια, αυτό για όσους δεν έχουν δικά τους… μιας και αρκετοί έχουν ιδιόκτητα διαμερίσματα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον σκοπό αυτό.

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά…

Για τη Νέα Δημοκρατία, η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων έχουν ήδη πολιτικά γραφεία, ενώ το περίπτερο κάτω από τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων εξυπηρετεί μια χαρά και ως εκλογικό κέντρο. Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται πολιτικό γραφείο σε ισόγειο, εκτός αν αποτελεί ιδιόκτητο ακίνητο υποψηφίου…

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τα πράγματα είναι πιο εύκολα αφού και αυτή τη φορά η «κομματική γραμμή» δεν προβλέπει πολιτικά γραφεία ανα υποψήφιο. Βέβαια ο καθένας έχει τον χώρο του, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν θα έχει ταμπέλες ή άλλα ενδεικτικά που να αναφέρονται στην υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη τους. Κομματικά, το περίπτερο στην Ασκληπιού θα είναι το κέντρο «επιχειρήσεων» που θα εξυπηρετεί και την άμεση επαφή με τον κόσμο.

Στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ήδη έχουν μπει ταμπέλες στα πρώτα πολιτικά γραφεία, ενώ αναζητούνται στέγες για τους υπόλοιπους. Ως κόμμα, η παρουσία αναμένεται επίσης σε κεντρικό σημείο με περίπτερο και σε αυτή την περίπτωση, αφού τα πάλαι ποτέ εκλογικά κέντρα σε μαγαζιά, αποτελούν παρελθόν με διάταξη που τα περιορίζει σε ορόφους για ευνόητους λόγους.

Το ΚΚΕ, έχει καθιερώσει τη θέση του πιο μακριά από τα υπόλοιπα περίπτερα των κομμάτων, ωστόσο αυτή τη φορά – χωρίς τη χρήση της κεντρικής πλατείας- φαίνεται ότι θα μετακινηθεί σε άλλο σημείο. Τα γραφεία του κόμματος βέβαια είναι υπερ αρκετά για συντονισμό αλλά και τους υποψηφίους που ανακοινώνει την ερχόμενη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή