Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Μαρίνα Κοντοτόλη για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024

«Οι κάτοικοι των Τρικάλων είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική αδιαφορία».

Στην ομιλία της από το βήμα της Βουλής για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024 η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνα Κοντοτόλη, απέκρουσε με στοιχεία την κυβερνητική ευφορία για τους οικονομικούς δείκτες.

Αναφέρθηκε στην ακρίβεια, στις δήθεν αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων που τις έχει ήδη εξανεμίσει ο πληθωρισμός, στην άδικη φορολόγηση των αδυνάμων με τους έμμεσους φόρους και το ΦΠΑ στα τρόφιμα, στην ισοπεδωτική φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών και στον εμπαιγμό των κουπονιών.

Κάλεσε, μάλιστα, τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας να περιοδεύσουν στους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας και να μάθουν από πρώτο χέρι τον αρνητικό αντίκτυπο που έχουν οι μεγαλοστομίες της κυβέρνησης για τις επιτυχίες της στην οικονομία.

Αναφέρθηκε σε ένα ένα στα χωριά που έχουν πληγεί καθολικά από τις πλημμύρες και στα προβλήματά τους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική αδιαφορία.

Τέλος, επεσήμανε την ανάγκη ενδυνάμωσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ανάγκη για μία νέα και μεγάλη Κεντροαριστερά που θα υπηρετεί τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, των νέων και των παραγωγικών δυνάμεων της πατρίδας μας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή