Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έγινε ποτέ στην Πύλη για τη Ν.Δ. και τον Κώστα Σκρέκα

Ο Κώστας Σκρέκας υπέγραψε έργα πρωτόγνωρης κλίμακας για τον Δήμο Πύλης, τα οποία στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης για την περιοχή και οι Πορτινοί αναγνώρισαν το έμπρακτο ενδιαφέρον του με μία ανεπανάληπτη συγκέντρωση που έγινε την Κυριακή το πρωί, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Πύλης.

Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε τον Τρικαλινό Υπουργό, με επευφημίες και παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο Δήμαρχος Πύλης, Κώστας Μαράβας με ιδιαίτερα θερμά λόγια: «Ο Κώστας Σκρέκας έβαλε την υπογραφή του σε μεγάλα έργα για την αναγέννηση του δήμου μας. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν εξελέγη βουλευτής μου είπε εγώ είμαι εδώ και το έκανε πράξη. Αλλάζουμε την Πύλη μαζί με τον Κώστα Σκρέκα».

Ο κ. Σκρέκας ανεβαίνοντας στο βήμα ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους από καρδιάς για τη μοναδική τους παρουσία: «Σήμερα η Πύλη στέλνει μήνυμα νίκης για τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μου κάνετε μεγάλη τιμή και είμαι πολύ συγκινημένος για την υποδοχή που μου επιφυλάξατε. Είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ στην Πύλη για τη Ν.Δ.

Ο κ. Σκρέκας έκανε έναν σύντομο αλλά περιεκτικό απολογισμό της κυβερνητικής θητείας, επισημαίνοντας τα άλματα ανάπτυξης που έχει επιτύχει η χώρα τα 4 τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης της Ν.Δ. Επίσης, αναφέρθηκε στα μεγάλα και δημοφιλή προγράμματα ενεργειακής εξοικονόμησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που βοηθούν σημαντικά τα νοικοκυριά να μειώσουν το κόστος ρεύματος, όπως το νέο «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα», που σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία με 50 χιλ. αιτήσεις μέσα σε μόλις 3 ημέρες λειτουργίας, αλλά και το «Εξοικονομώ 2021» και το «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή», από τα οποία ωφελήθηκαν πάνω από 10 χιλ. Τρικαλινοί.

Ο κ. Σκρέκας έδωσε έμφαση στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Δήμο Πύλης, όπως:

  • Κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου αποχέτευσης και βιολογικός καθαρισμός Πύλης
  • Ανάπλαση πλατείας Δημαρχείου Πύλης
  • Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Παλαιομοναστήρου και Πιαλείας
  • Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για παιδικές χαρές
  • Ανακατασκευή πεζοδρομίων Πηγής και Λυγαριάς
  • Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων
  • Μελέτες για Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο
  • Δημιουργία υποδομών ανάδειξης και ήπιας αξιοποίησης του φαραγγιού του Πορταϊκού ποταμού
  • Κατασκευή λιμνοδεξαμενής Παλαιομοναστήρου για την αποταμίευση νερού και την άρδευση αγροκτημάτων
  • ΕγκατάστασηΦωτοβολταϊκού Σταθμού ΤΟΕΒ Γόμφων σε έκταση 13 στρεμμάτων
  • Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας
  • Τοποθέτηση ψηφιακών υδρομετρητών στις Κοινότητες Πύλης, Γόμφων, Πιαλείων
  • Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στη ΔΕ Αιθήκων

Ο Τρικαλινός υπουργός, ζήτησε από τους συγκεντρωμένους να στείλουν στις 21 Μαΐου ισχυρό μήνυμα εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να πάει η χώρα, σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Κλείνοντας, υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να μάχεται από την πρώτη γραμμή για τα Τρίκαλα και την Ελλάδα!

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή