Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μικρή Αρετή από τη Λάρισα και ο «Γολγοθάς» της

Ένα μικρό κορίτσι, η Αρετή, δίνει τον δικό της αγώνα για να ξεπεράσει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα σε λίγες ημέρες, ενώ πολλά παιδάκια της ηλικίας της θα περιμένουν τις ημέρες του Πάσχα για να χαρούν, εκείνη την περιμένει ένας πραγματικός «Γολγοθάς».

Θα μεταβεί, λοιπόν όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της υγείας της, με τις ευχές όλες των Λαρισαίων να επιστρέψει νικήτρια.

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεάπολης στηρίζει τον αγώνα της μικρής Αρετής και καλεί το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Τοξότη Λάρισας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στις 17:00 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης, για το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

Όλα τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη μικρή Αρετή, ενώ θα γίνει προσπάθεια από την ομάδα της Νεάπολης να υπάρξει περαιτέρω βοήθεια και από φορείς της πόλης, καθώς η επέμβαση έχει μεγάλο κόστος και καλό είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, διότι πά νω από όλα αξία έχει η ανθρώπινη ζωή και θέλουν όλοι η Αρετή να κερδίσει αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή