Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η μήνυση από τις τρεις Λαρισαίες, τα δηλητηριασμένα σκυλιά και το αποτρόπαιο θέαμα

Αποτροπιαστικό το θέαμα που αντίκρισαν οι κυρίες που φροντίζουν τα αδέσποτα σκυλιά που περιφέρονται έξω από το Νεκροταφείο της Λάρισας.

Δηλητηριασμένα βρέθηκαν τα τρία από τα έξι που φροντίζουν κυρίες που πηγαίνουν στο Κοιμητήριο, ενώ αγνοείται και η τύχη των τριών.

Όπως κατήγγειλε στην εφημερίδα «Ελευθερία» η κ. Σ. Κ. (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας) η ίδια και άλλες δύο γυναίκες είχαν αναλάβει να τα ταΐζουν, ενώ όλα ήταν τσιπαρισμένα και στειρωμένα. «Τα ζώα αυτά δεν πείραξαν κανέναν.

Τα γνωρίζαμε και τα φροντίζαμε. Δυστυχώς οι απειλές ήταν και καθημερινές. Υπήρχαν άτομα που δεν έβλεπαν με καλό μάτι τα ζώα και διαμαρτύρονταν καθώς δεν τα ήθελαν εκεί. Την Κυριακή των Βαΐων βρήκαμε πρώτα τα δύο νεκρά και ύστερα άλλο ένα. Ενημερώθηκε η αστυνομία και τα ζώα μεταφέρθηκαν με τη συνοδεία της αστυνομίας στον κτηνίατρο για νεκροψία – νεκροτομή. Δυστυχώς αγνοούνται τα υπόλοιπα που πολύ φοβόμαστε ότι δεν ζουν και αυτά, αλλά είναι δύσκολο να ψάξουμε. Τον δρόμο έχει η δικαιοσύνη πια.

Μόνο ένα από αυτά τα νεκρά σκυλιά, μια φοβική μάνα δεν ήταν στειρωμένη. Προσπαθούμε να την πιάσουμε εδώ και ένα χρόνο και τη βρήκε νεκρή δίπλα στα 5 κουτάβια της» σημειώνει χαρακτηριστικά. Για την υπόθεση όπως λέει η κ. Σ.Κ. έχει ήδη υποβληθεί μήνυση κατ’ αγνώστων, ενώ δεν κρύβει την απογοήτευση και την αγανάκτησή της για το γεγονός, ότι υπάρχουν άνθρωποι που με περισσή ευκολία αποφασίζουν να ξεφορτωθείτε μια ζωή με ένα τόσο απάνθρωπο τρόπο.

Εν τω μεταξύ, η κ. Σ.Κ. είναι και μέλος της ομάδας «Αδέσποτα Ζώα Λάρισας» και απευθύνει έκκληση σε όποιον επιθυμεί να υιοθετήσει ένα από τα ορφανά κουτάβια, να επικοινωνήσει στη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή