Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Nalyssa Green στην Ανδρομέδα

Video:Η Nalyssa Green στην Ανδρομέδα

Η Nalyssa Green πακετάρει synthesizers, beats, κοκτέιλς, γαμωσμάρτς, παπαρούνες και μια χούφτα καινούρια τραγούδια, και ξεκινάει για ένα μικρό σόλο τουρ στην εκπνοή αυτού του χειμώνα.

Η Nalyssa Green την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Θα παίξει και θα τραγουδήσει ζωντανά αρκετά από τα τραγούδια της στην Ανδρομέδα καθώς και κάποιες αναπάντεχες διασκευές αγαπημένων της κομματιών.

Η Nalyssa Green είναι συνθέτις, τραγουδοποιός και περφόρμερ από την Αθήνα. Είναι αυτοδί-δακτη και παίζει πιάνο, κιθάρα, ακορντεόν, synthesizers, theremin και τραγουδά. Έχει κυκλοφορήσει τέσσερις
προσωπικούς δίσκους, δύο αγγλόφωνους: Barock (2010) και The Seed (2012), και δύο ελληνόφωνους: Μπλουμ (2018) και Ταξίδι Αστρικό(2020).

Έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Σημαντικές δουλειές της (ως συνθέτις και ενίοτε και ως περφόρμερ): «Ψύχωση4.48» (Σάρα Κέην-Bios), «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» (Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ-Εθνικό Θέατρο), “Ο θάνατος του Εμποράκου” (Άρθουρ Μίλερ-Εθνικό θέατρο), “Αγριόπαπια” (Χένρικ Ίψεν- θέατρο Πορεία), “Άγγελος Εξολοθρευτής” (Λουις Μπουνουέλ- Φεστιβάλ Αθηνών), “Υβόννη” (Βίτολντ Γκομπρόβιτς- Θέατρο Μπάγκειον), “Τraces of Antigone” (Christina Ouzounides -digital show on zoom/ Roma europa κ.α. festival.

Έχει αποσπάσει έως τώρα δύο βραβεία κοινού Αθηνοράματος για μουσική σύνθεση σε θεατρική παράσταση.

Την άνοιξη θα κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος με τίτλο “Πολύ καλή στα πάρτυ”.

Εναρξη 22:00
Είσοδος 8 Ευρώ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή