Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΝΔ στρώνει κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες

Με ένα ακόμη πρωτοσέλιδο ενάντια στη λαθρομετανάστευση κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Δημοκρατία». Με τίτλο «Κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες» και υπότιτλο «Ενώ η Ελλάδα ασφυκτιά, οι Συριζαίοι καλούν και άλλους αλλοδαπούς. Στελέχη της Κουμουνδούρου υποδέχονται με λουλούδια και με μπαλόνια όσους καταφθάνουν στην ενδοχώρα. Ύπουλο παιχνίδι των “ευαίσθητων” την αριστεράς».

Παρά την προφανώς καλή πρόθεση της εφημερίδας απέναντι στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά, καθώς το «κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες» το στρώνει πλέον η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία ενώ έκανε ψηφοθηρία ξεγελώντας τον Ελληνικό Λαό ότι θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την λαθρομετανάστευση, αντιθέτως έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες που θα τις ζηλεύαν και οι Συριζαίοι. Σιγά-σιγά όλη η Χώρα μετατρέπεται σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, καθώς τα hotspotξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Επικράτεια. Στις αναμενόμενες αντιδράσεις των κατοίκων κάθε περιοχής, οι οποίοι αρνούνται την δημιουργία «κέντρων φιλοξενίας», η κυβέρνηση αντιδρά με την ποινικοποίηση των εντίμων και νομίμων κινητοποιήσεών τους.

Επομένως, η ευθύνη για την προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του ομογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό ανήκει πλέον σε ολοκληρωτικό βαθμό στην ΝΔ, η οποία ως κυβέρνηση «έχει το μαχαίρι έχει και το καρπούζι». Αντί να προασπίσει τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της Χώρας, αντί να λάβει μέτρα τα οποία θα κάνουν σαφή την αποτροπή εισόδου άλλων λαθρομεταναστών, η «πατριωτική» κυβέρνηση της ΝΔ ακολουθεί την καταστροφική πολιτική του «ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Ως εκ τούτου, και με δεδομένο ότι ψηφοθήρισε προεκλογικά στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης (ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε ποτέ την ξεκάθαρη εθνομηδενιστική και πολυπολιτισμική άποψή του επί του θέματος), η ΝΔ είναι αυτή που σαφέστατα στρώνει το κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΣΙΑΚΑΣ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή