Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η νεότερη Ελληνίδα οδηγός νταλίκας είναι μόλις 24 ετών

Ένας ανοιξιάτικος ήλιος λούζει το λιμάνι της Πάτρας.

Η πόλη έχει φορέσει τα καρναβαλικά της. Δεκάδες οδηγοί φορτηγών διεθνών μεταφορών περιμένουν στο λιμάνι για να ταξιδέψουν μέσω των θαλάσσιων αυτοκινητόδρομων προς το Brindisi.

Ανάμεσα στις ανδρικές μορφές ξεχωρίζει η φιγούρα μιας όμορφης κοπέλας.

Ντανιέλα: Η νεότερη Ελληνίδα οδηγός νταλίκας είναι μόλις 24 ετών και ταξιδέψαμε μαζί της για Ιταλία - Εικόνα 2

Είναι η Ντανιέλα. Μόλις 24 ετών. Με καταγωγή από την Δράμα ζει τα τελευταία 3 χρόνια στη Γερμανία. Είναι η νεότερη Ελληνίδα οδηγός φορτηγών διεθνών μεταφορών. Πάντα χαμογελαστή και ευδιάθετη θα είναι η οδηγός μας στο ταξίδι μας απο την Πάτρα προς το Brindisi και θα μας εξηγήσει πως μία νέα κοπέλα αποφάσισε να ασχοληθεί με το επάγγελμα των “σκληρών” αυτοκινητιστών. Ας την ακούσουμε να μας περιγράφει πως αποφάσισε να πιάσει στα χέρια της το τιμόνι.

Όπως λέει η όμορφη Δραμινή νταλικέρισσα, οι θαλάσσιοι αυτοκινητόδρομοι προσφέρουν στην ίδια και στο “σπίτι” της όπως ονομάζει τη νταλίκα της, ασφάλεια, εξοικονόμηση χρημάτων, στιγμές χαλάρωσης, χρόνο για τον εαυτό της και όμορφες ώρες με τους συναδέλφους της στα σαλόνια του πλοίου.  Το πλοίο με το οποίο θα ταξιδέψουμε είναι το Florencia της Grimaldi Lines. Κατηγορίας RO-RO PAX. Θεωρείται ιδανικό για τις διεθνείς μεταφορές καθώς χωρά στα γκαράζ του 160 αυτοκίνητα η περίπου 80 νταλίκες. Έχει 96 καμπίνες, χωρά 954 άτομα. Και είναι γεμάτο με άνδρες. Και την 24χρονη Ντανιέλα. Όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους με τα μικρά τους ονόματα. Το πλήρωμα και οι επιβάτες. Άλλωστε οι οδηγοί που μετακινούνται με αυτα τα πλοία κάνουν το ίδιο ταξίδι πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μήνα.

Ο καιρός είναι υπέροχος, το ταξίδι ξεκινά στις 6 ώρα Ελλάδος. Πριν βγούμε από το λιμάνι της Πάτρας το ηλιοβασίλεμα  χαρίζει στον ουρανό ένα πολύχρωμο πέπλο που κάνει τα πάντα να μοιάζουν μαγικά. Είναι η ώρα που η Ντανιέλα βγαίνει στο κατάστρωμα για να χαλαρώσει και να πάρει ανάσες Θαλασσινού αέρα. Ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά της δύο Ιάπωνες τουρίστες που και αυτοί θέλουν να τραβήξουν φωτογραφίες από το Ηλιοβασίλεμα στο Ιόνιο. Την ρωτούν διάφορες πληροφορίες. Πολλοί τουρίστες επιλέγουν άλλωστε αυτά τα πλοία τύπου RO-RO που μεταφέρουν νταλίκες με εμπορεύματα καθώς το εισιτήριο είναι σημαντικά πιο οικονομικό από τα ferry boat.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή