Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, στο πλαίσιο της National Drive Electric Week στις Η.Π.Α.

17 Sep 2019 Κοσμος

Η Nissan υποστηρίζει την εκπαίδευση των καταναλωτών στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ως αποκλειστικός αυτοκινητικός χορηγός στην National Drive Electric Week (NDEW) των Η.Π.Α, για όγδοη συνεχή χρονιά. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα 14-22 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει περισσότερες από 300 εκδηλώσεις, σε εθνικό επίπεδο, που παρουσιάζονται από το Plug In America, το Sierra Club και το Electric Auto Association.

“Ως παγκόσμιος ηγέτης στα EVs, προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να κατανοήσουν τα οφέλη των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων”, δήλωσε ο Aditya Jairaj, διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ EV, της Nissan North America. “Χρόνο με το χρόνο, φέρνουμε σε επαφή χιλιάδες καταναλωτές με τις εκδηλώσεις της National Drive Electric Week, επιδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της οδήγησης και της κατοχής ενός EV.”

“Διανύοντας” μια δεκαετή παρουσία, ο θεσμός του NDEW συγκεντρώνει χιλιάδες οδηγούς EV και οπαδούς της ηλεκτροκίνησης, σε τοπικές εκδηλώσεις, σε ολόκληρη τη χώρα. Με test drives, συνεντεύξεις Τύπου και λοιπά δρώμενα για τα EVs, ο συγκεκριμένος θεσμός προάγει τον ενθουσιασμό για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα. To Nissan LEAF, τροφοδοτεί τη βιώσιμη κινητικότητα και υποστηρίζει τις εκδηλώσεις στους εγγεγραμμένους οργανισμούς του NDEW, σε εθνικό επίπεδο, όντας στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Nissan θα δωρίσει ένα LEAF στο Plug In America για να το εντάξει στον στόλο του και για να το χρησιμοποιήσει σε συναφείς εκδηλώσεις, σε όλες τις Η.Π.Α.

Το Nissan LEAF, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Μόλις πρόσφατα, το Nissan LEAF απέσπασε πέντε αστέρια από το Green New Car Assessment Program, τη νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης για την προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα. Επιπλέον, έχει λάβει βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Το Nissan LEAF είναι το πρώτο σε πωλήσεις αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στην ιστορία της αυτοκίνησης, έχοντας ξεπεράσει τα 400.000 πωληθέντα αυτοκίνητα, από τότε που ξεκίνησε η διάθεση του μοντέλου πρώτης γενιάς, το 2010.

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 32.990€.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …