Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ορχήστρα Πνευστών Νέων Γερμανίας στον Δήμο Μετεώρων

Αποστολή 40 παιδιών από την περιοχή της Δρέσδης της Γερμανίας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο και το Τουριστικό Γραφείο του Δήμου.

19 από αυτά τα παιδιά αποτελούν την Ορχήστρα Πνευστών Νέων του Freien Christlichen Schule Schirgiswaldeκαι συνοδεύονταν από τον υπεύθυνο και μαέστρο τους τον Matthia Hauschild.

Εκεί τους καλωσόρισε ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος τους είπε λίγα λόγια για το Δήμο μας και την πόλη της Καλαμπάκας και τους ευχήθηκε καλή διαμονή και να απολαύσουν τις μέρες που θα βρίσκονται στην πόλη μας.

Με την σειρά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος τους καλωσόρισεκαι τους πρόσφερε αναμνηστικά δωράκια από την περιοχή μας. Ο μαέστρος της ορχήστρας ευχαρίστησε το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο για τη φιλοξενία και ανέφερε ότι τους άρεσε πολύ μέχρι τώρα η πόλη της Καλαμπάκας και ανυπομονούν να δουν και τα Μετέωρα. Επίσης είπε στο Δήμαρχο ότι θα χαρεί πολύ να τους επισκεφτεί στη Γερμανία και γιατί όχι να γίνει και μία συνάντηση με τοΔήμαρχο της πόλης τους. Στο τέλος της επίσκεψης πρόσφεραν στον κ. Αλέκο παραδοσιακά γλυκά από την πόλη τους και ντόπια μπύρα.

Στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Τουριστικό Γραφείο του Δήμου όπου είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την περιοχή μας και να ενημερωθούν για τα Μοναστήρια που θα επισκεφτούν τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή των 40 παιδιών ήταν καλεσμένη της Μουσικής Σχολής του Δήμου Μετεώρων και σκοπό έχει να δημιουργήσει συνεργασία μεταξύ των 2 σχολών.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή