Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας στον Βελβεντό Κοζάνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πεζοπορία

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στους καταρράκτες Σκεπασμένου στον Βελβεντό Κοζάνης και στα Μπουχάρια.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και ελπίδα για να συνεχίσουμε….

Εξήντα τέσσερις φυσιολάτρες μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά, οι περισσότεροι με το λεωφορείο και άλλοι με Ι.Χ. απόλαυσαν μια όμορφη ημέρα σε ένα πολύ όμορφο τοπίο που έχει δημιουργηθεί λίγο έξω από τον Βελβεντό. Ένα πάρκο ιδανικό για οικογένιες που κατασκευάστηκε με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Ο συνδυασμός μιας μικρής πεζοπορίας δίπλα από ένα κανάλι με ορμητικά νερά και η θέα του καταρράκτη στον οποίο οδηγούσε μια πολύ προσεγμένη πετρόχτιστη σκάλα μας δημιούργησαν αίσθημα ευφορίας!

Μας προβλημάτισε όμως η εικόνα ενός τόσο περιποιημένου μονοπατιού σε ένα μέρος που δεν είναι τουριστικό σε σύγκριση με τον δικό μας τόπο που τα μονοπάτια του είναι ανύπαρκτα!

Το ίδιο ακριβώς νιώσαμε και στην τοποθεσία Μπουχάρια όπου σε μια πολλή μεγάλη έκταση έχει δημιουργηθεί ένα δίκτυο μονοπατιών ασφαλές για τους επισκέπτες.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι ιθύνοντες να δώσουν σε αυτό τον ευλογημένο τόπο που ζούμε αυτό που του αξίζει!

Υ.Γ. Δώσαμε υπόσχεση και θα την υλοποιήσουμε, στα παιδιά και ιδιαίτερα στον μικρό Κωνσταντίνο να επαναλάβουμε μια δράση ειδικά για αυτά!

Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή