Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η οργή των Γάλλων κατά Μακρόν και υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μετά τους… «ψεκασμένους» Έλληνες, σειρά παίρνουν οι Γάλλοι, οι οποίοι εξοργισμένοι με τις δηλώσεις Μακρόν, βγήκαν κι αυτοί στους δρόμους με συνθήματα και πανό, διαδηλώνοντας απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας. Η Γαλλία αντιδρά με τα  μέτρα κατά του κορωνοϊού και σ’ αυτό μετέχουν όχι μόνο οι ανεμβολίαστοι αλλά και μεγάλη μερίδα των εμβολιασμένων.

Γι’ αυτό ευθύνεται η αυταρχική πολιτική του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επιχείρησε να επιβληθεί στον γαλλικό λαό, διαχωρίζοντας τους εμβολιασμένους από τους ανεμβολίαστους, ανακοινώνοντας ότι, στο εξής όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μπαρ, καφέ, εστιατόρια, λούνα παρκ, εμπορικά κέντρα, πούλμαν, τρένα και αεροπλάνα, θα χρειάζεται να επιδεικνύουν το «ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας».

Οι Γάλλοι που δεν ανέχονται να χάνουν τα ατομικά δικαιώματά τους στην ελευθερία επιλογής, ζητούν τώρα την παραίτηση του πρωθυπουργού Μακρόν, ένα μόλις χρόνο πριν τη λήξη της θητείας του, αποκαλώντας τον «δικτάτορα», ενώ συγκρίνουν αυτές τις απαγορεύσεις με τις ναζιστικές που υπήρχαν κατά των εβραίων.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή