Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η παρέμβαση του βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα «έπιασε τόπο»

Κατά την επίσκεψή της, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στον Ν. Τρικάλων, η Υπουργός Πολιτισμού επιβεβαίωσε σε όλους τους τοπικούς θεσμικούς παράγοντες και στην τοπική κοινωνία μας, ότι η επαναλειτουργία του Σπηλαίου της Θεόπετρας έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.

Ειδικότερα η εξέλιξη αυτή πρόκειται για την επιβεβαίωση της υπόσχεσης που η ίδια η Υπουργός είχε δώσει στον βουλευτή της ΝΔ Θανάση Λιούτα, όταν ο Τρικαλινός βουλευτής την είχε επισκεφθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού  τον Νοέμβριο του 2019 και της είχε ζητήσει άμεσα να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε το Σπήλαιο να επαναλειτουργήσει.

Στην επίσκεψή του τότε ο κ. Λιούτας είχε υπογραμμίσει στην κα Μενδώνη ότι η επαναλειτουργία του Σπηλαίου θα αποτελέσει μια σημαντική αναπτυξιακή κίνηση για τον τόπο μας και όχι μόνο, επισημαίνοντας ειδικότερα ότι, «Η λειτουργία του Σπηλαίου θα αυξήσει τις τουριστικές ροές που καταφθάνουν στον τόπο μας και αυτό θα έχει ως άμεσο αντίκτυπο τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αύξηση του εισοδήματος για την τοπική μας κοινωνία».

Ο κ. Λιούτας παρευρισκόμενος μαζί με την κα Μενδώνη κατά την επίσκεψή της στο Σπήλαιο σημείωσε ότι, «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση δεχθήκαμε τα σημαντικά νέα. Η  Υπουργός Πολιτισμού με την επίσκεψή της στον τόπο μας επιβεβαίωσε ότι ξεκινούν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε οι πύλες του Σπηλαίου της Θεόπετρας σύντομα να ανοίξουν.

Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που η παρέμβασή μου «έπιασε τόπο».

Η ανάπτυξη του τόπου μας και η ευημερία της κοινωνίας μας απαιτούν εργασία και στόχευση. Προχωράμε δυνατά για ένα καλύτερο μέλλον».

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή