Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η παρουσία της ακαδημίας του ΑΟΤ στο τουρνουά Novus Cup

Εξαιρετική η παρουσία των τμημάτων Κ12 και Κ16 στο ποδοσφαιρικό τουρνουά Novus Cup το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.
Τα παιδιά της Κ12 τα οποία αποτελούν μια καταπληκτική ομάδα και έχουν “τρομερή” χημεία μεταξύ τους , ξεδίπλωσαν τις τεράστιες αρετές τους στα γήπεδα και άφησαν άριστες εντυπώσεις παίζοντας σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο στους 4 αγώνες που έδωσαν. Καταχειροκροτήθηκαν απ΄ όλους τους αντιπάλους αλλά και τους διοργανωτές αποσπώντας πάρα πολλά συγχαρητήρια.
Τα παιδιά της Κ16 ξεκίνησαν εντυπωσιακά και αυτά, αλλά κλήθηκαν οι μισοί να μεταβούν με την ανδρική ομάδα στα Μέγαρα για την αναμέτρηση της Γ Εθνικής, οπότε δεν ολοκλήρωσε όλη η ομάδα τους αγώνες, όμως για άλλη μια φορά αυτοί που αγωνίστηκαν έδειξαν τις μεγάλες δυνατότητές τους, όπως άλλωστε και τα παιδιά που έπαιξαν με την ανδρική ομάδα και έγραψαν ιστορία ως το πιο νεανικό σύνολο που έπαιξε ποτέ με τον ΑΟ Τρίκαλα σε αγώνα Εθνικής κατηγορίας.
Προπονητές των τμημάτων Κ12 και Κ16, οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος και Νίκος Βαλομάνδρας.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους , όπως και σε όλα τα άλλα τμήματα αγοριών και κοριτσιών και τους προπονητές τους ( Γιώργος Λουλές, Βασίλης Μπαλλάς, Γρηγόρης Τσιρογιάννης, Βάσω Τζιώρα, Αγγελική Κεχαγιά) για όλη αυτή την δουλειά και προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΟ Τρίκαλα, η οποία έχει ανέβει επίπεδα.
trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή