Λάρισα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι

14 Oct 2022

Με δεκαέξι επιχειρήσεις από τη Λάρισα και τη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στη διεθνή έκθεση SIAL που διοργανώνεται από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι.

Με πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας, η SIAL αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, που αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο και φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το 70% επισκέπτεται την έκθεση προς ανεύρεση νέων προϊόντων και προμηθευτών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα Επιμελητήρια, συνεπείς στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια, συμμετέχουν στη διοργάνωση δίνοντας τη δυνατότητα σε δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής να παρουσιάσουν τα ποιοτικά τους προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες.

Οι επιχειρήσεις του νομού Λάρισας που θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι: Ιπποκρατικά Βασικά Αγαθά, με αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά και έδρα το Νέο Περιβόλι, Αποσταγματοποιείο -ποτοποιείο Νικόλαος Κατσάρος με έδρα τον Τύρναβο, Κονσερβοποιία Ελβάκ στη Φαλάνη, Ζυθοποιία Πηνειού και η επιχείρηση Eurofood Markinos -Μεταποίηση, Συσκευασία, εμπόριο ελιάς με έδρα τον Πλατύκαμπο.

Από το νομό Μαγνησίας συμμετέχουν οι επιχειρήσεις: Downvillage- παραγωγή, τυποποίηση, εμπόριο εδώδιμων προϊόντων με μαύρο σκόρδο, Αναγνώστου -Καλογιάννη με αντικείμενο την παρασκευή και εμπορία προϊόντων τόνου και έδρα την Αλόννησο, Γκοφρετοποιία Quartet, Γαλακτομικά Θεσσαλίας -Κτηνοτροφικά, οικοτεχνία, γαλακτοκομικά, επιχειρήσεις Αντωνίου Άγιος Γεώργιος Φερών, Εμπορία προϊόντων αμυγδάλου, κελυφωτού φιστικιού και συναφών ξηρών καρπών Κ. Μακανίκας, Κρόκιο Αλμυρού, Ευσταθία Παπαρίζου φυστίκι με κέλυφος και ψύχα, Νικόλαος Γκόμας- τυποποίηση εμπόριο εξαγωγές ελαιολάδου, Αφοί Γεωργούλα- παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων με γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, πετιμέζι, μηλόξυδο από την Πορταριά, Λυχνάρας- Βεργίνα εμπόριο τυποποίηση και εξαγωγές ελαίων και ελαιολάδου από το Μαλάκι Βόλου, Αικατερίνη Φώτου εμπόριο και παραγωγή αλειμμάτων ξηρών καρπών από το Σέσκλο, Βηλάρας Χριστόδουλος, επεξεργασία αφεψημάτων, βοτάνων από τον Αλμυρό.

Trikalanews
Author: Trikalanews

ΑΣ Μετέωρα: Συνεχίζει ο Γ. Ράτζας στον προεδρικό θώκο

ΑΣ Μετέωρα: Συνεχίζει ο Γ. Ράτζας στον προεδρικό θώκο

Ο Γιώργος Ράτζας παραμένει πρόεδρος του ΑΣ Μετεώρων μετά τις εκλογές της 15ης Ιουνίου. Αναλυτικά τα μέλη του νέου Διοικητικού …
Εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη: «Περπατώντας στην Οδό Ονείρων... με τα παιδιά και το πιάνο» – 100 χρόνια Μάνου Χατζιδάκι

Εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη: «Περπατώντας στην Οδό Ονείρων… με τα παιδιά και το πιάνο» – 100 χρόνια Μάνου Χατζιδάκι

Πολιτιστική εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη τη Δευτέρα 23 Ιουνίου με θέμα τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Μάνου Χατζιδάκι …
Ενίσχυση επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων για ζημιές από την κακοκαιρία Daniel – Άνοιξε η πρόσκληση του Υπ. Ανάπτυξης

Ενίσχυση επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων για ζημιές από την κακοκαιρία Daniel – Άνοιξε η πρόσκληση του Υπ. Ανάπτυξης

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την ενίσχυση επιχειρήσεων σε Τρίκαλα και Μαγνησία που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel. Όροι, προθεσμίες …
Συγχαρητήρια της ΔΕΕΠ Τρικάλων στον Κώστα Σκρέκα για την εκλογή του ως Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ

Συγχαρητήρια της ΔΕΕΠ Τρικάλων στον Κώστα Σκρέκα για την εκλογή του ως Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ

Τα συγχαρητήρια της ΔΕΕΠ Τρικάλων στον Κώστα Σκρέκα για την εκλογή του ως Γραμματέα Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας. Αναλυτικά η …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.