Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Πόπη Νασιάκου από Φήκη επιλέγει «Πορεία στο Μέλλον»

Σε μία πολλά υποσχόμενη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον» προχώρησε και επίσημα ο Θοδωρής Χήρας, καθώς έδωσε τα χέρια με την Καλλιόπη (Πόπη) Νασιάκου και πορεύονται από κοινού, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Η Πόπη κατάγεται από την Φήκη και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όμως κατά κύριο λόγο η βάση της και η διαμονή της είναι στην Φήκη.

Η ίδια με αφορμή της υποψηφιότητα της δήλωσε σχετικά…. «Αγαπώ πολύ το χωριό μου και έχω την θέληση να προσφέρω ανιδιοτελώς μέσα από το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Σκοπός μου, να βοηθήσω από την πλευρά μου στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συγχωριανών μου και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Το όραμα του Θοδωρή Χήρα ταυτίζεται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και για αυτό το λόγο θα δώσω αυτή την αυτοδιοικητική μάχη ενεργά και δυναμικά στο πλευρό του».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Χήρας ανέφερε σχετικά… «Η Πόπη είναι μια δυναμική γυναίκα. Καταξιωμένη επαγγελματικά και εξαιρετική μητέρα. Δραστήρια, μεθοδική, υπεύθυνη, πρόθυμη και με τεκμηριωμένη άποψη. Διαθέτει αστείρευτη θέληση να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, καθώς στη ζωή της έχει μάθει να διεκδικεί και να επιτυγχάνει!

Η Πόπη θα είναι υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Φήκης.

Πόπη, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή