Η πραγματικότητα διαψεύδει τον αυτοθαυμασμό της Δημοτικής Αρχής Καρδίτσας

Προσπαθεί απεγνωσμένα η Δημοτική αρχή μέσω των φιλικών της μέσων να περάσει το μήνυμα της καλής εικόνας του Δήμου, στην πόλη και τα χωριά. Τους συνιστούμε λιγότερα λόγια, λιγότερες φωτογραφίες, περισσότερη δουλειά. Δεν χρειάζεται καν να ψάξεις για χόρτα και σκουπίδια στην πόλη. Στη διαδρομή σπίτι -δουλειά συνάντησα τα δύο Δημοτικά οικόπεδα επί της Παλαιολόγου. Ναι πράγματι, δεν χρειάζεται μόνο κράνος αλλά και μπότες για να μην μας φάνε τα φίδια. Τα χόρτα αγγίζουν το ένα μέτρο.

Στην επιστροφή, είδα την απελπιστική κατάσταση της παιδικής χαράς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο. Ξεκολλημένη πόρτα, σκουπίδια μέσα έξω, χόρτα παντού.

Κύριοι της Δημοτικής αρχής, αφήστε την παρελθοντολογία, πέστε κανένα ευχαριστώ που παραλάβατε έναν βιώσιμο Δήμο και έχετε τη δυνατότητα να ξοδεύετε χρήματα. Στρέψτε όμως  τις δαπάνες σε δράσεις ουσίας κι όχι σε  εντυπωσιασμούς και μισθούς ημετέρων.

Τέλος όσον αφορά στα “αυθόρμητα” ευχαριστήρια των προέδρων, σας ενημερώνουμε ότι εμείς ως Δημοτική Αρχή, τους αποτρέπαμε να βγάζουν αντίστοιχα για τους εξής απλούστατους λόγους: αφ ενός ήταν υποχρέωση του Δήμου να παρεμβαίνει και αφ ετέρου γιατί δεν ξεχωρίζαμε κανέναν για να αισθάνεται την ανάγκη για ευχαριστίες.

ΑΛΚΗΣΤΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή