Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η πρώτη προσωπική ανάρτηση του δικηγόρου Άρη Μερεντίτη μετά την επίθεση που δέχθηκε

«Είναι εντελώς τυχαίο ότι δεν υπέστην σοβαρότερες, μόνιμες ή ανεπανόρθωτες βλάβες» αναφέρει

Μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας και εφόσον πέρασαν κάποιες ημέρες για να συνέλθει, το θύμα της επίθεσης από ανήλικα άτομα στα Τρίκαλα και δικηγόρος Άρης Μερεντίτης, μέσα από ανάρτησή του αναφέρθηκε στο γεγονός δημόσια, ευχαριστώντας όσους του στάθηκαν.

Στα λόγια του περιγράφεται η βιαιότητα του συμβάντος λέγοντας συγκεκριμένα:

«Η επίθεση που δέχτηκα από τους 3 ανήλικους στις 10.02.2024 ήταν αδιανόητα σκληρή. Καμία περιγραφή δεν μπορεί να αποτυπώσει τη βιαιότητα των χτυπημάτων και τη μανία των δραστών. Όλα τα χτυπήματα (γροθιές και κλοτσιές) ήταν στο κεφάλι. Είναι εντελώς τυχαίο ότι δεν υπέστην σοβαρότερες, μόνιμες ή ανεπανόρθωτες βλάβες.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Δέχτηκα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα συμπαράστασης, ακόμα και από ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Ήταν αδύνατο να απαντήσω σε όλα (τις πρώτες μέρες άλλωστε δεν ήμουν σε θέση να απαντάω). Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον».

Μετά την υπόθεση ένας κύκλος συζήτησης γύρω από την παραβατικότητα των ανηλίκων αλλά και τα όσα προβλήματα συνοδεύουν το θλιβερό αυτό κοινωνικό ζήτημα, έχει ανοίξει με όλο και περισσότερους να παίρνουν θέση. Δυστυχώς, έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το κρίσιμο σημείο για να πάψουμε να κρύβουμε το πρόβλημα κάτω από το χαλί της φαινομενικά «ήσυχης» τοπικής κοινωνίας μας…

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή