Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η πρώτη συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας Χρήστου Σταμόπουλου

Η πρώτη συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Φαρκαδόνας  Χρήστου Σταμόπουλου – Με το 99% κόντρα στο 1%

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Σταμόπουλε, αποφασίσατε να διεκδικήσετε το Δήμο Φαρκαδόνας, ως υποψήφιος δήμαρχος, προκαλώντας σε κάποιους έκπληξη. Μιλήστε μας για την απόφαση σας.
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Έκπληξη και ταυτόχρονα φόβος έχει καταλάβει όλους αυτούς που επί δεκαετίες «λυμαίνονται» τον Δήμο μας. Δεν έχουν κάνει τίποτα καλό για τον Δήμο και το κοινωνικό σύνολο. Παρά μόνο για τον εαυτό τους.  Ο Δήμος Φαρκαδόνας έχει «ταλαιπωρηθεί» τόσο πολύ απ’ τους εκάστοτε δημοτικούς άρχοντες, όσο κανένας άλλος Δήμος στον Νομό μας.

Έχουμε επαγγελματίες δημάρχους και εν γένει επαγγελματίες «αυτοδιοικητικούς» που έφτασαν να αισθάνονται ως ιδιοκτήτες του Δήμου! Ξεχνώντας ή μη γνωρίζοντας πως Δήμος = Λαός και Δημοκρατία = Λαοκρατία.

Αδαείς, άσχετοι, αγενείς, ανιστόρητοι και σφόδρα ιδιοτελείς, χωρίς αρχές και ιδέες, αυταρχικοί κι αδιάφοροι για τα προβλήματα του λαού, κρύβονται πίσω από κομματικούς μηχανισμούς, κάνουν περιστασιακές συμμαχίες μεταξύ τους, μεταπηδούν στον μέχρι χθες αντίπαλό τους ή και σε αντίθετο κόμμα, και μετά την εκλογή τους… εξαφανίζονται για τέσσερα ολόκληρα χρόνια!

Στον αγώνα δρόμου για την εξουσία, που για πολλούς έχει αποδειχθεί εξόχως προσοδοφόρο επάγγελμα, συμπορεύονται αχυράνθρωποι, παρατρεχάμενοι και νεροκουβαλητές αντί πινακίου φακής. Απαξίωση, διαφθορά, εκμαυλισμός συνειδήσεων είναι ό,τι αφήνουν πίσω τους οι καρεκλοκένταυροι δημοτικοί άρχοντες της Φαρκαδόνας. ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.

Σε σχέση μ’ όλα τα παραπάνω (διαφθορά, αδράνεια, αδιαφορία, ιδιοτέλεια, ατομικό συμφέρον, εκμαυλισμός που κυριαρχούν σήμερα) η νέα δημοτική κίνηση «Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» είναι στον αντίποδα.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Μπορείτε να μας πείτε εν ολίγοις τί είναι και τί θέλει να πετύχει στον Δήμο Φαρκαδόνας «Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»; Υπάρχουν αντίστοιχες δημοτικές κινήσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ζούμε σε μια κοινωνία και έναν κόσμο όπου οι κοινωνικές ανισότητες μεγαλώνουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι δημοκρατίες συρρικνώνονται μέχρι ασφυξίας για τους λαούς. Ταυτόχρονα οι κυρίαρχες εξουσίες «με χιλιάδες τρόπους και κόλπα» προσπαθούν να σπείρουν στους λαούς την απογοήτευση, τον φόβο και την αδράνεια. Προσπαθούν τη φτώχεια και την κακομοιριά των πολλών να την κάνουν «κανονική» κατάσταση! Ότι έτσι είναι τα πράγματα και τίποτα δε πρόκειται ν’ αλλάξει. Θέλουν να εγκαταλείψουμε την ενασχόληση με τα κοινά και την πολιτική. Γιατί με την πολιτική θέλουν ν’ ασχολούνται μόνο αυτοί. Δηλαδή οι εξουσιαστές και οι πλούσιοι, ή το πολιτικό τους προσωπικό (όρος κι αυτός!).

Δυστυχώς, η μεγάλη πλειοψηφία των δημοτικών αρχών, οπωσδήποτε και η Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας, καθώς και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις του Δήμου, κινούνται στην ίδια κατεύθυνση με τις κεντρικές πολιτικές και βλέπουν τον λαό με την ίδια περιφρόνηση. Μόνο αυτοί ξέρουν, ο Λαός δεν ξέρει τίποτα! Γι’ αυτό όλες τις αποφάσεις τις παίρνουν μόνοι τους, εν κρυπτώ και παραβύστω, κατακρεουργώντας τα δημόσια και ευρωπαϊκά κονδύλια, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν! Τα Δ.Σ. συνεδριάζουν χωρίς πολίτες!

Στην αρχαία Αθηναϊκή Δημοκρατία όποιον αδιαφορεί και δεν ασχολείται με τα κοινά της πόλης τον θεωρούσαν «άχρηστο». Έτσι γεννήθηκε η Δημοκρατία, η Άμεση Δημοκρατία, γιατί μόνο αυτή είναι η Δημοκρατία και πολύ απλά σημαίνει πως η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ανήκει στον λαό και ασκείται από τον λαό τον ίδιο.

Έτσι κι εμείς ξεκινάμε απ’ τα κάτω. Συνομιλητές μας είναι οι εργάτες, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι μελισσουργοί, οι δάσκαλοι οι εκπαιδευτικοί εν γένει, οι επαγγελματίες, οι επιστήμονες, οι νέοι και οι νέες, οι συνταξιούχοι, οι επιχειρηματίες. Με δυο λόγια οι απλοί άνθρωποι της εργασίας και του πολιτισμού.

Δεν έχουμε και δεν θέλουμε αργόσχολους, παράγοντες και παραγοντίσκους, επαγγελματίες της πολιτικής και παρατρεχάμενους κομματικών γραφείων και ιδιοτελών μηχανισμών και κέντρων. Μπορώ να συνοψίσω, λέγοντας ότι είμαστε με το 99% του Λαού κόντρα στο 1%, που θέλει να μας εκμεταλλεύεται να μας καταδυναστεύει.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Σταμόπουλε θα μπορούσατε να μας πείτε πως λειτουργείτε και τί έχετε κάνει μέχρι τώρα;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Δεν είμαστε ένας εκλογικός συνδυασμός ούτε καν μια απλή δημοτική κίνηση. Είμαστε κάτι παραπάνω. Είμαστε Κίνημα του Λαού των 18 χωριών που συναπαρτίζουν τον Δήμο Φαρκαδόνας και έχουμε τον τίτλο (που ταυτόχρονα συμβαδίζει πλήρως με το περιεχόμενο) «Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ». Ασχολούμαστε και τώρα που είμαστε ακόμα εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, με τα προβλήματα του Δήμου. Τα χωριά μας δέχονται, όπως η διψασμένη γη τη βροχή. Μόνο που η παρούσα Δημοτική Αρχή, αισθανόμενη άβολα και αμήχανα απέναντί μας, επιδεικνύει μια συμπεριφορά πρωτοφανώς απαράδεκτη, αυταρχική, αλαζονική και αυθάδη. Συμπεριφορά μονίμου ενοίκου και  ιδιοκτήτη του Δήμου!! Έφθασε στο σημείο να μη δίνει τον λόγο ούτε σε μένα τον υποψήφιο Δήμαρχο να μιλήσω για καυτά θέματα του Δήμου «ούτε για μισό δευτερόλεπτο» (διά στόματος προεδρεύοντος Βασιλείου Κοκκώνη)!! Δεν μας χορηγούν έγγραφα του Δήμου που αιτούμεθα νόμιμα και αρνούνται να μας απαντήσουν σε αιτήσεις μας που πρωτοκολλήθηκαν πριν από μήνες! Ο μονίμως σιωπηλός Δήμαρχος φόρεσε ενταύθα φίμωτρο απόλυτης αφωνίας!

Το Κίνημα του Λαού «Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά. Κυρίαρχο όργανο κάθε Τοπικής ή Δημοτικής Κοινότητας είναι η Λαϊκή Συνέλευση (συνήθως σε κεντρική πλατεία ή κεντρικό καφενείο). Εκεί τίθεται κάθε θέμα, υπάρχει δικαίωμα λόγου σ’ όλους και ισηγορία των πολιτών. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κατόπιν πλούσιου διαλόγου, έκθεσης και αντιπαράθεσης απόψεων με πλειοψηφία.

Το ίδιο μοντέλο (Λαϊκές Συνελεύσεις κ.λπ.) θα ακολουθείται και σε επίπεδο Δήμου για τα σοβαρά θέματα, πριν τεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο (που θα είναι στην πράξη το κεντρικό όργανο του Δήμου, και όχι η ολιγομελής Οικονομική Επιτροπή). Τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα κάνουμε το παν να τις παρακολουθούν όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας. Η πόρτα του Γραφείου του Δημάρχου (όπου μπορούν να γίνουν πολλά, νόμιμα και κυρίως παράνομα, πράγματα) θα είναι μονίμως (για 4 χρόνια!) ανοιχτή σε κάθε δημότη. Αυτό είναι δέσμευσή μας.

Τα τείχη “εξουσίας” και Λαού θα πέσουν. Ο κάθε δημότης και κάτοικος του Δήμου μας θα κάνουμε πολλές προσπάθειες να βγει απ’ την απάθεια και να γίνει ενεργός πολίτης. Θα νιώθει το Δημαρχείο σαν σπίτι του και θα έχει πρόσβαση σ’ αυτό και τους δημοτικούς “άρχοντες” κάθε στιγμή. Αυτό σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Όλα τ’ άλλα είναι κουραφέξαλα και στάχτη στα μάτια του λαού.

Ανάλογες κινήσεις με τη δική μας δημιουργούνται και σ’ άλλους δήμους της χώρας. Η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που είναι ανοιχτή σ’ όλους τους πολίτες και κατοίκους του Δήμου μας, δέχεται στις γραμμές της κάθε άνθρωπο καλής θέλησης και δεν παίρνει κομματικές ταυτότητες από κανέναν. Δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, ανένταχτοι, απολιτικοποίητοι μέχρι τώρα, θρησκευόμενοι, άθρησκοι ή οποιουδήποτε άλλου προσανατολισμού, προτίμησης και ιδεολογίας, είναι όλοι τους καλοδεχούμενοι.

Αγωνιζόμαστε για να ενώσουμε τον λαό, ενισχύοντας, όσο μπορεί ένας Δήμος να το κάνει, την κοινωνική συνοχή και όχι να διχάσουμε και να μεγαλώσουμε τα χάσματα μέσα στον λαό, όπως έκαναν οι μέχρι τώρα πολυποίκιλοι εκλογικοί συνδυασμοί.

Θα κατέβουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και, το πιστεύουμε βαθειά, θα τις κερδίσουμε! Τα μηνύματα ήδη είναι θετικότατα μέχρι νικηφόρα. Σε πολλά χωριά ήδη έχουμε δημιουργήσει πυρήνες μελών και ενεργών πολιτών, που είναι τα χελιδόνια της Άνοιξης που έρχεται στον πολύπαθο και εγκαταλελειμμένο Δήμο μας, ένα Δήμο που βρίσκεται στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου, αλλά και στο κέντρο της Ελλάδας.

Σύντομα θα ολοκληρωθεί η συγκρότηση πυρήνων σε όλα τα χωριά και θ’ αρχίσουν οι ανοιχτές συγκεντρώσεις και ομιλίες. Η προεκλογική εκστρατεία θα είναι ένας λαϊκός ξεσηκωμός και μια τέτοια λαϊκή αυτενέργεια των δημοτών, που δεν έχει συμβεί άλλη φορά στην περιοχή μας. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Ανήκουμε σ’ ένα Δήμο που επ’ ουδενί δεν του ταιριάζει η κατάντια και η περιθωριοποίηση στην οποία τον έχουν καταδικάσει οι προηγούμενες δημοτικές εξουσίες.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Σταμόπουλε, θα γνωρίζετε προφανώς τα πάμπολα προβλήματα που ταλανίζουν τον Δήμο μας και τους πολίτες του;
  • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Κοντά στη φτώχεια και την ανασφάλεια που δημιουργούν στους πολλούς και βέβαια στους νέους μας οι γενικές πολιτικές των κυβερνήσεων, έχουμε τα προβλήματα που οι δημοτικές αρχές τα άφησαν άλυτα ή και τα επιδείνωσαν. Είναι οι πλημμύρες των ποταμών που κατακλύζουν μεγάλο μέρος του κάμπου μας και καταστρέφουν τις καλλιέργειες, αφού λείπουν τα αντιπλημμυρικά έργα, είναι τα ψευτοέργα – φράγματα σε ποτάμια μας που κατέρρευσαν με την πρώτη μεγάλη νεροποντή, είναι τα διαχρονικά περιβαλλοντικά προβλήματα στα ποτάμια της περιοχής, με τη συνενοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης (κορυφαία περίπτωση ο Νεοχωρίτης ποταμός), είναι τα δίκτυα ύδρευσης που χρειάζονται άμεση αντικατάσταση, είναι το θέμα των Δημοτικών Σφαγείων Οιχαλίας, που όλες οι δημοτικές αρχές, παρά τους αρχικούς λεονταρισμούς, στο τέλος κλωτσούν το τενεκεδάκι παρακάτω, είναι η αδιαφορία για τον Πολιτισμό και για τον Αθλητισμό (δυο δραστηριότητες που μας κάνουν Ανθρώπους με “Α” κεφαλαίο). Θα σταθούμε πλάι στους συλλόγους και άλλους φορείς του Πολιτισμού και του Αθλητισμού. Θα στηρίξουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των πολιτών, κτηνοτρόφων, αγροτών, εργατών, επαγγελματιών. Σύντομα πρόκειται ν’ αναφερθούμε παρουσιάζοντας δημόσια λεπτομερώς το πρόγραμμά μας.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Ωραία, θα’ μαστε εκεί και θα παρακολουθήσουμε με πολύ ενδιαφέρον την παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματός σας, όπως λέτε. Θα μπορούσατε τώρα να μας πείτε μερικά απ’ τα σχέδιά σας;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ενδεικτικά θα μπορούσα ν’ αναφέρω, τον αγώνα για τη δημιουργία φραγμάτων κι άλλων χρειαζούμενων έργων, κατόπιν μελετών βέβαια, για τη στήριξη της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, την ανάδειξη και διάσωση των τελευταίων σωζόμενων κτηρίων στα χωριά μας, που αποτελούν πολύτιμα αρχιτεκτονικά δείγματα μιας άλλης εποχής, μέτρα προστασίας του δημόσιου χώρου και δημόσιου πλούτου, από κάθε είδος άρπαγες, αξιοποίηση ως χώρου αναψυχής και πολιτιστικών εκδηλώσεων του περίφημου πλατανόδασους Οιχαλίας, στήριξη των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων (κοινωνικό τιμολόγιο στο νερό κ.λπ.), διάσωση, ανάδειξη και ενίσχυση της προβολής της παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιών, με την ενίσχυση ακόμα και μελετητών και συγγραφέων που θα κινούνται σ’ αυτή την κατεύθυνση, δημιουργία παραδοσιακού και Λαϊκού Μουσείου σε Οιχαλία, Φαρκαδόνα, Ζάρκο κ.λπ., ενίσχυση κάθε πρωτοβουλίας των πολιτών απ’ τα κάτω, συλλόγων, συνεταιρισμών κ.λπ.

Με δυο λόγια, εφόσον εκλεγούμε, όπως το πιστεύουμε ακράδαντα, μας περιμένει οργασμός δουλειάς. Δήμος (=Λαός) και αιρετοί (ο Δήμαρχος θα είναι απλώς ο πρώτος μεταξύ ίσων – primus inter pares) θα είμαστε μια γροθιά. Όλοι μαζί θα συμπορευόμαστε με διάλογο, δημοκρατία και κοινή δράση για τη δημιουργία και το κοινωνικό συμφέρον. Η κάθοδός μας και η νίκη μας στις εκλογές θ’ αλλάξει τα πάντα. Θα αξιοποιήσουμε κάθε ζωντανή, αποδοτική, παραγωγική ικμάδα των 18 χωριών και του τόπου συνολικά. Ο Δήμος μας θα ρίξει οριστικά πέτρα στο αμαρτωλό παρελθόν, στο οποίο τον είχαν καταδικάσει αμαρτωλές και κατευθυνόμενες έξωθεν δημοτικές εξουσίες. ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα μπορούσατε να μας πείτε τη γνώμη σας για τους μετανάστες που χρόνια τώρα εργάζονται και ζουν στα χωριά μας;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Είναι συγχωριανοί και συμπολίτες μας. Πώς θα μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό, όταν τόσο τη μητέρα μου, όσο και τον πατέρα μου, αρκετά χρόνια και μέχρι τον θάνατό τους, τους περιέθαλπαν και τους πρόσεχαν Αλβανίδες;

Επειδή ο Δήμος μας (με εξαίρεση την Οιχαλία) στηρίζεται πρωτίστως στον πρωτογενή τομέα (δηλαδή την κτηνοτροφία και τη γεωργία) έχουμε άμεση ανάγκη από αλλοδαπούς εργάτες. Όπως επίσης τους έχουμε ανάγκη και για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος, αφού οι αντιλαϊκές και αντεθνικές πολιτικές όλων των μέχρι τώρα ελληνικών κυβερνήσεων οδήγησαν τους νέους μας ή στη μετανάστευση ή στο να συνεχίσουν να διαμένουν μέχρι τα 40 τους στο παιδικό δωμάτιο! Οι ξένοι μετανάστες που ζουν στη χώρα μας και έχουν ενσωματωθεί στην ελληνική κοινωνία ακόμα και για τη λειτουργία των σχολείων, της τοπικής αγοράς κ.λπ. είναι απαραίτητοι. (Αυτό ισχύει πρωτίστως για την Οιχαλία, όπου δεκαετίες τώρα κατοικοεδρεύουν αρκετοί μετανάστες και αποτελούν οργανικό τμήμα της, συμβιώνοντας άριστα με τους ντόπιους Νεοχωρίτες).

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Τί ήταν αυτό που μετά από μισό αιώνα αγώνων (επαγγελματικών, κοινωνικών κ.α.) σας οδήγησε να συνδημιουργήσετε με άλλους μαζί την ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να ενδιαφέρεστε να εκλεγείτε Δήμαρχος Φαρκαδόνας;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά στην περιοχή μας. Γεννήθηκα στην Οιχαλία και τελείωσα το 6τάξιο Γυμνάσιο Φαρκαδόνας. Ήμουν πρωτοετής φοιτητής της Νομικής Σχολής της Αθήνας, όταν έλαβα μέρος στην ηρωική Εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο αγώνας μας κατά της χούντας συνεχίστηκε και τις επόμενες μέρες μετά την πτώση της πύλης του Πολυτεχνείου από τα τανκς. Στήσιμο μικρών υποτυπωδών οδοφραγμάτων και συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις εδώ και εκεί στους δρόμους της Αθήνας ενάντια στους αστυνομικούς και τα τανκς, που συνέχιζαν να κάνουν παρέλαση, για εκφοβισμό των Αθηναίων.

Αυτή είναι μια σελίδα του Πολυτεχνείου που δεν είναι πολύ γνωστή στον πολύ κόσμο και ίσως, άλλη φορά να πούμε περισσότερα γι’ αυτήν. Το 1975, όντας φοιτητής, δημιουργήσαμε και ανέλαβα Αντιπρόεδρος (με Πρόεδρο τον αείμνηστο γιατρό και πρώην Δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου) του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η ΟΙΧΑΛΙΑ»,  που έχοντας εκατοντάδες μέλη, ανέπτυξε αξιόλογη πολιτιστική δράση, για ένα διάστημα. Έτσι φέραμε στο προσκήνιο το όνομα της αρχαίας Οιχαλίας, με αποτέλεσμα λίγα χρόνια αργότερα το Νεοχώρι να μετονομασθεί σε Οιχαλία.

Αργότερα, την οκταετία 1992-2000 ήμουν Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Οιχαλίας, που διέθετε τμήμα ελληνορωμαϊκής πάλης και τμήμα στίβου, με τεράστιες επιτυχίες. Το 1994 μέσα στην Αθήνα αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη Παίδων (με 3 χρυσά και 1 χάλκινο μετάλια), αφήνοντας πίσω Κατερίνη (2η), Κοζάνη (3η), Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κ.λπ.! Μιλάμε για έναν πρωτοφανή άθλο, που είναι δύσκολο να επαναληφθεί από οποιονδήποτε σύλλογο ενός χωριού (έστω κωμόπολης). Ο δε εκ Κρήνης πρωταθλητής μας στον στίβο Βασίλης Σωτ. Πασχάλης κέρδισε πολλά πανελλήνια χρυσά μετάλια μεγάλων αποστάσεων. Μάλιστα ο Γ.Σ.Ο. για κάποια χρόνια διέθετε την ισχυρότερη ομάδα μαραθωνοδρόμων άνω των 35 ετών στην Ελλάδα!! Το ίδιο διάστημα εγώ αναδείχθηκα Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Δυτικής Θεσσαλίας, σε αναγνώριση των μεγάλων επιτυχιών του Συλλόγου μας. Όντας δικηγόρος Τρικάλων τα τελευταία 30 χρόνια, ουδέποτε έπαψαν να μ’ απασχολούν τα προβλήματα της γενέτειράς μου και εν γένει του Δήμου μας.

  • ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα μπορούσατε να μας πείτε για τους πιθανούς συνυποψηφίους και αντιπάλους σας στις εκλογές, π.χ. Θ. Μεριβάκη, Μ. Μπαγιώτη, Σ. Αγναντή και Ε. Χαλβαντζά;
    • ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Ο Μεριβάκης δυστυχώς δεν έχει καμιά τύχη και ίσως είναι ο μόνος που δεν το καταλαβαίνει. Ο Μπαγιώτης θα βγει μέσα από τον κομματικό σωλήνα, αλλά αυτό αφορά το κόμμα του και όχι τον λαό του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο φίλτατος Σπύρος Αγναντής, παρά τα σπρωξίματα των άλλων, κατά 100% δεν θα κατέβει. Η Αθηναία Ελένη Χαλβαντζά, αν βγει έξω απ’ τη Φαρκαδόνα, θα χαθεί στους δρόμους του κάμπου. Προφανώς είναι εντεταλμένη και απεσταλμένη απ’ το κόμμα της. Με αγωνία περιμένω έναν αξιόλογο και σοβαρό συνυποψήφιο, συναγωνιστή.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή