Η Σώτη Τριανταφύλλου στη Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων

Το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, τα μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Ενηλίκων είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν μέσω διαδικτύου με τη γνωστή συγγραφέα Σώτη Τριανταφύλλου. Εξέφρασαν σκέψεις και απορίες σχετικά με τις πολυδιάστατες ιστορίες που εκτυλίσσονται στα βιβλία της, ενώ αναφέρθηκαν και στο ιδιαίτερο ύφος γραφής της.

Όπως ανέφεραν τα μέλη, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι πρωταγωνιστές των έργων, που είναι άτομα που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο, χωρίς περιορισμούς, μακριά από υποκρισίες, θρησκοληψία και κοινωνικές συμβάσεις, ενώ εξομολογήθηκαν ότι στα πρόσωπα των ηρώων εντόπισαν στοιχεία του εαυτού τους.

Η συγγραφέας συζήτησε διάφορα θέματα κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου με τους συμμετέχοντες με αφορμή το τελευταίο της βιβλίο «Σικελικό ειδύλλιο», στο οποίο γίνεται αναφορά σε αξίες, τη φιλία, τον έρωτα, τα δομικά στοιχεία της κοινωνίας και την υποκρισία του νόμου.

Ευχαριστούμε πολύ την κα Τριανταφύλλου για την εποικοδομητική συζήτηση και ευχόμαστε στο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και δια ζώσης. Επίσης, ευχαριστούμε τις εκδόσεις Πατάκη για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή