Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε

Πρώτη επίσημη μέρα χιονοδρομίας για το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου που κατά γενική ομολογία και πάρα τα προβλήματα που δημιούργησε η νόσος covid 19 όλα εξελίχθηκαν ομαλά (και η λειτουργία των αναβατήρων (lift) έγινε κανονικά καθώς κανονικά λειτούργησαν και όλες οι σχολές χιονοδρομίας με τα τμήματα εκμάθησης σκι).

Παρόν ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής και υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου κ. Κώστας Ούτρας. Προσωπικό του στοίχημα η επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, στο οποίο βρίσκει συμπαραστάτες σύσσωμη την οικογένεια του καθώς όλοι τους ήταν παρόντες προκειμένου να προσφέρουν την βοήθεια τους.

Σήμερα στην πρώτη επίσημη ημέρα έπειτα από συνεννόηση με τον κ. Ούτρα συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε για περισσότερο από δύο ώρες απόψεις και προτάσεις για τη βελτίωση  του  χιονοδρομικού μας κέντρου. Του πρότεινα και θέσαμε προς συζήτηση θέμα διάνοιξης μιας επιπλέον πίστας η οποία θα καταλήγει μπροστά στην είσοδο του σαλέ  έτσι ώστε αφενός να προσφέρουμε επιπλέον χιονοδρομικά μέτρα στη πίστα αφετέρου να δώσουμε μια πρόσβαση από το χώρο του χιονοδρομικού προς το σαλέ.

Το άλλο θέμα που συζητήσαμε  έχει να κάνει  με το θέμα της χρήσης των τουαλετών του Χιονοδρομικού Κέντρου, καθώς και όλο το σκηνικό που διαμορφώθηκε μέσα στο δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων και  απασχόλησε τη δημοσιότητα και τα site.

Προτάθηκε να δοθούν σε χρήση οι τουαλέτες που βρίσκονται στο παλιό σαλέ εφόσον πρώτα υλοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής. Επί του παρόντος οι επισκέπτες του χιονοδρομικού πού βρίσκονται στο χώρο της πίστας και του πάρκινγκ θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δύο χημικές τουαλέτες που τοποθετήθηκαν  από το φορέα διαχείρισης του χιονοδρομικού (Μονονομετοχική του Δήμου Πύλης)

Ότι άλλο συζητήθηκε και αφορούσε αυτοδιοικητικές πορείες, ειπώθηκε και έμεινε εκεί.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση του Δήμου Πύλης θα στηρίξουμε κάθε ενέργεια ανάπτυξης αυτού του μικρού Χιονοδρομικού Κέντρου και θα συμβάλουμε με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις στο να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα στηρίζοντας στα δημοτικά συμβούλια την Μονομετοχική επιχείρηση του Δήμου.

Μια σύντομη απάντηση στον Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα

Έπειτα από ένα ακόμα ραδιοφωνικό παραλήρημα του δημάρχου, σε ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία χαρακτήρισε σαν βλάκες κάποιους πολίτες που έχουν αντίθετη άποψη με αυτόν και την εκφράζουν δημόσια, συνέχεια δόθηκε χθες το μεσημέρι στο χώρο του σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου που ούτε λίγο ούτε πολύ ο Δήμαρχος πήγε και απείλησε χρησιμοποιώντας την απαράδεκτη έκφραση «θα στο κλείσω», τον μοναδικό άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για την ενοικίαση του σαλέ και πρόσφερε μάλιστα 12.000 ευρώ για έξι μήνες.

Τόσο εγώ όσο και οι επικεφαλής των συνδυασμών Πύλης Όραμα κ. Χηρας  Πύλης Αξιων κ. Τσιούτσας παρευρεθήκαμε στο χώρο του καταστήματος προκειμένου να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη. Τα όσα μάθαμε αφήνουν έκθετο τον Δήμαρχο και όλους όσους εμπλέκονται στην  Μονομετοχική.

Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Δήμαρχο να μας δώσει αναλυτικές εξηγήσεις και απαντήσεις σε μία σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη μίσθωση του σαλέ.  Του το λέμε και το φωνάζουμε από τώρα για να έρθει “διαβασμένος” και όχι όπως συνηθίζει “αδιάβαστος” και με “υφάκι”.

Καλά θα κάνει δε, να ζητήσει μία συγνώμη από τον ενοικιαστή και το προσωπικό του σαλέ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΗΤΡΟΝΑΤΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ <<ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ>>

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή