Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Συνεδρίαση του Δ.Σ.  της ΠΕΔ-ΘΕΣ/ΛΙΑΣ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων)

             

Η κοπή της πίτας στα γραφεία της Λάρισας

Στην συνεδρίαση του απερχόμενου  Δ.Σ. της ΠΕΔ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 στα γραφεία της ΠΕΔ στην Λάρισα, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας που είναι μέλος του Δ.Σ. όπου Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος  στην εισήγησή αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους , έκανε ένα απολογισμό της θητείας του Δ,Σ, τονίζοντας ότι είναι ευχαριστημένος από την δραστηριότατα που είχαμε προβάλλοντας τα θέματα και τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς την Κεντρική Εξουσία.

Επίσης τέλος ο κ. Νασιακόπουλος  τους ευχαρίστησε και την καλή συνεργασία που είχε μαζί τους σε δύσκολους καιρούς.

Μετά τον διοικητικό και οικονομικό του Δ.Σ. και αφού έγιναν οι ανάλογες ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους στην πλειοψηφία τους Δημάρχους,  έγινε και η κοπή  της Βασιλόπιτας.

Τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας που κέρδισε το φλουρί με δώρο που πρόσφερε ο Πρόεδρος κ. Νασιακόπουλος στον Δήμαρχο Πύλης, επίσης και ένα ακόμα δώρο ήταν δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο σε οποιαδήποτε μέρος  της Ελλάδος.

Να σημειώσουμε ότι οι εκλογές της ΠΕΔ/ΘΕΣ/ΛΙΑΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου  στην Λάρισα.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή